Pipote si inimi cu ceapa
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Spalam si curatam bine pipotele si inimile de pielite.
Curatam ceapa si o tocam, dar nu prea marunt. - Punem putin ulei intr-o tigaie, adaugam ceapa, o lasam pana incepe sa sfaraie si stingem repede cu un pahar de apa si lasam pana se inmoaie ceapa.
- Apoi adaugam pipotele si inimile peste ceapa, daca mai este nevoie completam cu apa si acoperim tigaia cu un capac.
- Lasam pana fierb pipotele si inimile si se formeaza sosul. Condimentam cu sare si piper.
- Asezonam cu patrunjel proaspat tocat fin.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
17/04/2016
Oare a incercat cineva sa puna pipotele intr-un deget de ulei incins inainte de toate sa vedeti cum se calesc ele si lasa apa lor apoi adaugati apa exact cat sa le cuprinda iar apoi cand scad pana la ulei si sunt fierte sa puneti ceapa taiata julien sa se caleasca iar dupa doua-trei min sa puna usturoiul(daca este prea prajit devine amar)apoi 1lingura cu varf de bulion si 100ml de vin alb lasat inca 5-10min sa vedeti ce se intampla?toata lumea pune ceapa(ceapa este prima care se gateste deci la urma va fi arsa.
08/03/2014
Facut si suuper! F. usor, rapid si bun-bun. Adausuri perso: vin si putin tarhon. Da bine.