Pipote si inimi cu ceapa

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

17/04/2016

Oare a incercat cineva sa puna pipotele intr-un deget de ulei incins inainte de toate sa vedeti cum se calesc ele si lasa apa lor apoi adaugati apa exact cat sa le cuprinda iar apoi cand scad pana la ulei si sunt fierte sa puneti ceapa taiata julien sa se caleasca iar dupa doua-trei min sa puna usturoiul(daca este prea prajit devine amar)apoi 1lingura cu varf de bulion si 100ml de vin alb lasat inca 5-10min sa vedeti ce se intampla?toata lumea pune ceapa(ceapa este prima care se gateste deci la urma va fi arsa.

(1) (0) abuz
08/03/2014

Facut si suuper! F. usor, rapid si bun-bun. Adausuri perso: vin si putin tarhon. Da bine.

(1) (0) abuz
18/04/2013

Pare delicios si usor de preparat ;)

(1) (0) abuz
09/11/2012

Super bun

(1) (0) abuz
09/09/2012

Varza nota 2

(0) (1) abuz
27/01/2012

AM FACUT RETETA SI ESTE EXCELENTA!!!UN GUST FARA MASURA!!!

(1) (0) abuz



+