Un gratin de cartofi si somon pe gustul intregii familii. Un preparat super usor de facut, ideal pentru cine duce lipsa de inspiratie. Serviti cu o salata verde si gata. Va lasam mai jos ingredientele si pasii pentru un gratin 100% reusit ↓
Curatati cartofii, taiatii in jumatati si fierbeti-i la abur.
Intre timp, taiati ceapa galbena si rumeniti-o intr-o tigaie cu un strop de ulei de masline.
Intr-un bol, amestecati smantana cu mararul, oul si piperul.
Intr-un vas pentru gratinat, aranjati jumatate din cartofii fierti, feliile de somon afumat, ceapa si apoi cealalta jumatate din cantitatea de cartofi. Turnati amestecul de smantana peste el.
Coaceti totul timp de 45 de minute la 180° C si bucurati-va de preparatul gatit!
Trebuie cautat mult un somon fume. Pana gasesc un peste care fumeaza mi-o iau inainte aia care cauta curiozitati naturale. Nu merge si fara "fume"??? :)))
Comentarii:
Ce gluma proasta
Trebuie cautat mult un somon fume.
Pana gasesc un peste care fumeaza mi-o iau inainte aia care cauta curiozitati naturale.
Nu merge si fara "fume"??? :)))