Gratin irezistibil cu cartofi si somon fumé!
Un gratin de cartofi si somon pe gustul intregii familii. Un preparat super usor de facut, ideal pentru cine duce lipsa de inspiratie. Serviti cu o salata verde si gata. Va lasam mai jos ingredientele si pasii pentru un gratin 100% reusit ↓
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire45 min
- Curatati cartofii, taiatii in jumatati si fierbeti-i la abur.
- Intre timp, taiati ceapa galbena si rumeniti-o intr-o tigaie cu un strop de ulei de masline.
- Intr-un bol, amestecati smantana cu mararul, oul si piperul.
- Intr-un vas pentru gratinat, aranjati jumatate din cartofii fierti, feliile de somon afumat, ceapa si apoi cealalta jumatate din cantitatea de cartofi.
Turnati amestecul de smantana peste el. - Coaceti totul timp de 45 de minute la 180° C si bucurati-va de preparatul gatit!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 433Kcal
- Carbo: 43g
- Grăsimi: 20.9g
- Grăsimi sat.: 7.9g
- Proteine: 16.8g
- Fibre: 3.9g
- Zahăr: 5.9g
- ProPoints: 12
- SmartPoints: 14
Informații nutriționale pentru 1 porție (328g)
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: