Gratin de paste cu cartofi si bacon
Ingrediente
4
Preparare
Preparare40 min
Gătire25 min
- Cartofii se spala si se curata de coaja,dupa care ii taiem cuburi mici; In beschamela pregatita dar calda adaugam praful de cury,dupa care omogenizam bine; Punem pastele la fiert,in apa fiarta cu sare,separat fierbem cartofii ,dar fara sa-i faramam, scurgem si punem la calit in unt topit ,impreuna cu baconul Le calim,dupa care adaugam smantana si le dam deoparte.
- Pastele fierte si scurse le amestecam cu sosul pregatit mai sus dupa care trecem la asamblare; Ungem o tava cu putina beschamela,adaugam un strat de paste,dupa care un alt strat de beschamela si unul de paste,iar ultimul strat de beschamela ,parmezan sau cascaval ras si felii de mozzarella;Saram pepam introducem la cuptor cam 25-30 minute dupa care se poate servii!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

constanta_s2014,
31/01/2023
Daca mai ai idei din astea, nu ai ce cauta in bucatarie! Nu se amesteca niciodata paste cu cartofi! NICIODATA!