Cartofii se spala si se curata de coaja,dupa care ii taiem cuburi mici; In beschamela pregatita dar calda adaugam praful de cury,dupa care omogenizam bine; Punem pastele la fiert,in apa fiarta cu sare,separat fierbem cartofii ,dar fara sa-i faramam, scurgem si punem la calit in unt topit ,impreuna cu baconul Le calim,dupa care adaugam smantana si le dam deoparte.
Pastele fierte si scurse le amestecam cu sosul pregatit mai sus dupa care trecem la asamblare; Ungem o tava cu putina beschamela,adaugam un strat de paste,dupa care un alt strat de beschamela si unul de paste,iar ultimul strat de beschamela ,parmezan sau cascaval ras si felii de mozzarella;Saram pepam introducem la cuptor cam 25-30 minute dupa care se poate servii!
Comentarii:
Daca mai ai idei din astea, nu ai ce cauta in bucatarie! Nu se amesteca niciodata paste cu cartofi! NICIODATA!