Gratin de cartofi cu pulpe de pui

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Gratin de cartofofi:

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se spala pulpele de pui, se presara cu sare i piper. Se amestec 3 linguri ulei de masline, 2 linguri sos de soia, 2 linguri de miere, un varf de cutit de mustar si boia de ardei.
  • Puneti pulpe de pui in tigaie si se toarna sosul peste ele. Puneti tava in cuptor, se acopera tava cu folie de aluminiu de 40 de minute.
  • Pentru Gratin de cartofi, acestia se curata, se spala si se taie in fasii subtiri. Intr-un bol se amesteca ouale, laptele, smantana, sarea si piperul.
  • Intr-un vas de iena sau o tava, se aranjeaza un strat de felii de cartofi, un strat de branza rasa si se presara cu praf de usturoi.
  • Daca nu aveti, sau nu va place praful de usturoi, puteti pune 2 catei taiati subtiri. Se repeta operatia pana terminam cartofii.
  • Se pune in cuptor cca. o ora. Se servesc cu pulpele de pui, iar alaturi merge o salata sau muraturi, dupa preferinte.
Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Si amestecul de lapte,smantana,oua si sare si piper cum se pune?

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Simplu si gustos!

abuz

anonymous

Deliciosi cartofii

abuz