Gratin de cartofi cu pulpe de pui
Ingrediente
4
Gratin de cartofofi:
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se spala pulpele de pui, se presara cu sare i piper. Se amestec 3 linguri ulei de masline, 2 linguri sos de soia, 2 linguri de miere, un varf de cutit de mustar si boia de ardei.
- Puneti pulpe de pui in tigaie si se toarna sosul peste ele. Puneti tava in cuptor, se acopera tava cu folie de aluminiu de 40 de minute.
- Pentru Gratin de cartofi, acestia se curata, se spala si se taie in fasii subtiri. Intr-un bol se amesteca ouale, laptele, smantana, sarea si piperul.
- Intr-un vas de iena sau o tava, se aranjeaza un strat de felii de cartofi, un strat de branza rasa si se presara cu praf de usturoi.
- Daca nu aveti, sau nu va place praful de usturoi, puteti pune 2 catei taiati subtiri. Se repeta operatia pana terminam cartofii.
- Se pune in cuptor cca. o ora. Se servesc cu pulpele de pui, iar alaturi merge o salata sau muraturi, dupa preferinte.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Si amestecul de lapte,smantana,oua si sare si piper cum se pune?
am gătit această rețetă
anonymous
Simplu si gustos!
anonymous
Deliciosi cartofii