Gratin de cartofi si somon afumat cu masline

Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare40 min
Gătire15 min
  • Fileurile de somon se presara cu piper si se stropesc cu zeama de lamaie.Cartofii se curata si se taie feliute subtiti, dupa care se fierb, nu mai mult de 7-8 minute.
  • Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei impreuna cu maslinele taiete felii subtiri.Se adauga crutoanele si se mai prajesc 2-3 minute la foc mediu.
  • Intr-un vas termorezistent se aseaza feliile de cartofi si somonul feliat, peste care se toarna smantana lichida. Deasupra se presara mararul tocat.
  • Ceapa, maslinele si crutoanele se aseaza in ultim strat si se presara deasupra lor pesmetul si parmezanul ras.
  • Se da la cuptor, preincalzit la 250 grade celsius pentru 10-15 minute, sau pana se topeste deasupra parmezanul.

Punctează această reţetă

PoppyPoppy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: