Gratin de cartofi si somon afumat cu masline
Ingrediente
4
Preparare
Preparare40 min
Gătire15 min
- Fileurile de somon se presara cu piper si se stropesc cu zeama de lamaie.Cartofii se curata si se taie feliute subtiti, dupa care se fierb, nu mai mult de 7-8 minute.
- Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei impreuna cu maslinele taiete felii subtiri.Se adauga crutoanele si se mai prajesc 2-3 minute la foc mediu.
- Intr-un vas termorezistent se aseaza feliile de cartofi si somonul feliat, peste care se toarna smantana lichida. Deasupra se presara mararul tocat.
- Ceapa, maslinele si crutoanele se aseaza in ultim strat si se presara deasupra lor pesmetul si parmezanul ras.
- Se da la cuptor, preincalzit la 250 grade celsius pentru 10-15 minute, sau pana se topeste deasupra parmezanul.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă