Placinta cu urda si marar
Ingrediente
8
Foi:
Umplutura:
Preparare
Preparare30 min
Gătire35 min
- Topim untul, adaugam coaja de lamaie, zeama de la o jumatate de lamaie si amestecam cu celelalte ingrediente pentru foi.
- Amestecam bine, apoi lasam deoparte pana preparam umplutura. Aluatul nu este unul legat, asa ca o sa va dea ceva bataie de cap.
- Dupa ce umplutura e gata, intindem 2 foi si le asezam in tava cu ajutorul unei hartii de copt. Intre ele asezam umplutura.
- Pentru umplutura tocam mararul si il amestecam cu celelalte ingrediente.Coacem la 175C, 35 de minute. Dupa ce o scoatem, o lasam putin sa se raceasca, apoi o pudram cu zahar pudra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna prajitura dar se intinde mai greu aluatul in tava
am gătit această rețetă
anonymous
Ca la mama
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă