Ingrediente: Marinada: 600 gr piept de pui 25 gr pasta de tomate (1 lingură) 1 cățel de usturoi (zdrobit) 1 bucată mică de ghimbir proaspăt Sare 2 lingurițe de...
Ingrediente: 200 gr paste (tip farfalles) 200 gr piept de pui 150 gr de gorgonzola 1 salota (ceapa frantuzeasca) 200 ml smantana lichida 30 ml de vin alb 50 gr...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 4 dovlecei potriviti 1 kg de rosii bine coapte 1 piept de pui Cativa catei de usturoi Ulei de masline 1 legatura patrunjel verde 2 cepe 1 ardei...
Ingrediente: Piept de pui cu spanac si mozzarella: 3 linguri ulei de masline 60 grame faina 1 ou mare 1 lingura apa 4 piepti de pui fara os (bateti pieptii de...
Ingrediente: 1 pachet farfalle 300 gr broccoli 1 conserva mica mazare (sau mazare verde) 400 gr piept de pui Sos alb: 2 linguri faina 60 gr unt 2 linguri...
Ingrediente: 250 gr spaghete 100 gr mozzarella (cascaval, branza, gorgonzola sau orice branza aveti prin frigider) un cub de unt (20 gr) 200 ml smantana dulce...
Ingrediente: 1 piept de pui 1 kg de ciuperci 2-3 cepe 200 g de smantana 250 g de cascaval 6 oua 2 linguri de faina ulei vegeta sare margarina si pesmet pentru...
Ingrediente: Pt umplututa aveti nevoie de 300 g piept de pui taiat marunt sau tocat 300 g ciuperci champinion 100 ml smantana 2 lg de faina sare si piper.
Ingrediente: 500 g piept de pui dezosat 50 g unt 200 ml smantana lichida pentru gatit 75 ml vin alb sec 12 g faina 1 galbenus patrunjel verde marar verde sare
Ingrediente: 1 piept de pui mai mare, 1 kg mazare proaspata sau congelata, 2 fire ceapa verde/ alba, 1 morcov, 2-3 lg ulei, sare, piper, boia de ardei iute/...