Cum să gătești tăițeii buldak habanero lime, rețetă cu pui marinat!

votează acum
Felul principal
1 porții
Foarte ușor
47 min

Tăițeii Buldak sunt tendința picantă a momentului, iar noi nu ne putem sătura de ei! După ce am testat tăiețeii clasici carbonara și cu brânză, acum abordăm versiunea Habanero Lime, care promite să vă încânte papilele gustative... Iubitorii de mâncare picantă cu siguranță o vor adora. Noi am ales să le asezonăm cu pui, lime și coriandru, dar posibilitățile sunt nelimitate (ou fiert moale, legume, brânză...). PS: Dacă doriți să descoperiți ultima noastră degustare de Buldak, acesta este locul potrivit ;)


Ingrediente

1

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Timp așteptare30 min
Gătire12 min

Observații

Cu ce pot înlocui puiul?

Îl puteți înlocui cu proteina dorită.

Ce pot folosi în loc de coriandru?

Îl puteți înlocui cu o plantă aromatica la alegere.

Unde se situează Buldak Habanero Lime pe scara Scoville (chilli)?

Buldak Habanero Lime are 2629 SHU (pe scara Scoville).

Sunt Halal, tăițeii Buldak?

Da, tăiețeii Buldak sunt Halal, dar va trebui să vă asigurați că folosiți pui Halal pentru rețeta noastră.

De unde pot cumpăra tăieței Buldak?

Veți găsi tăieței Buldak în magazinele alimentare asiatice sau chiar în unele supermarketuri!
Dacă nu suportați ardeiul iute, vă sfătuim să renunțați la pachetele roșii și negre. De asemenea, vă recomandăm, în ordinea gradului de iuțeală: jjajang (1920 SHU), brânză (2323 SHU) și carbonara (2400 SHU).


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+