Cum să gătești tăiței buldak cu aromă de carbonara? cea mai buna reteta!

Felul principal
1 porții
Foarte ușor
9 min

Probabil ați văzut această tendință de tăiței Buldak pe rețelele dvs. de socializare! Aceștia sunt tăiței instant populari în Coreea de Sud. Sunt renumiți pentru nivelul lor (foarte, foarte) ridicat de iuțeală. Tăițeii Buldak sunt în general garnisiți cu bucăți de carne, ouă, legume sau brânză pentru a reduce puțin iuțeala... Am abordat aroma de carbonara (care nu are nimic în comun cu rețeta italiană "spaghetti-alla-carbonara".


Ingrediente

1

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire4 min

Observații

De unde să cumpărați tăiței Buldak?

Buldak îl vei găsi în magazinele asiatice sau chiar în anumite supermarketuri!
Atenție, carbonara este printre cele mai puțin picante ale mărcii. Dacă nu tolerați bine ardeiul iute, nu vă recomandăm pachetele roșii și negre. Vă recomandăm, în ordinea iuțelii: jjajang (nu foarte picant), cu brânză și carbonara.

Unde se încadrează Buldak Carbonara pe scara Scoville (adica unitatile (SHU) care măsoară nivelul de iuțeală al unui ardei iute)?

Buldak Carbonara sunt la 2600 SHU (pe scara Scoville).

Cum se prepară tăițeii Buldak?

Dacă vreți sa îi pregătiti simplu fără acompaniament: puneti la fiert 60 cl de apa intr-o cratita mica. Scufundați tăițeii în apă clocotită și gătiți timp de 5 minute. Într-un castron sau o farfurie adâncă, turnați conținutul pachetului de condimente. Apoi turnați puțină apă clocotită și amestecați totul. Adăugați sosul iute, ajustând cantitatea după gustul și toleranța dvs. Adăugați tăițeii, amestecați și gata!

Tăițeii Buldak sunt halal?

Da, tăițeii Buldak sunt Halal, cu toate acestea va trebui să eliminați slănina din rețetă sau să folosiți carne Halal.

Cu ce ​​ar trebui să înlocuiesc baconul?

Il poți înlocui cu ciuperci, tofu, knaki.

Ce garnitură să însoțească tăițeii Buldak?

Puteți folosi ingredientele menționate mai sus, dar adăugați și un ou fiert moale, tteok (gnocchi coreean de orez) și chiar mai multă brânză. Aici am folosit mozzarella și cheddar dar puteți folosi și variante care se topesc (pentru burger sau croque monsieur).

Ce topping pentru tăițeii Buldak?

Ceapă verde, susan... Lasă-ți creativitatea să vorbească!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+