Cum să gătești buldak cu aroma de brânză? rețeta ușoară și rapidă!

Felul principal
Foarte ușor
9 min

Iubitorii de tăiței picanți și de brânză, ați ajuns la locul potrivit! După testul de gust Buldak cu aromă de carbonara, descoperiți rețetă de Cheesy Buldak, o variantă gustoasă și picantă a ultra-popularilor tăiței Buldak în Coreea și în întreaga lume. Aceasta reteta ultra “cheesy”, pe lângă faptul că creează dependență, este foarte rapid de făcut! De asemenea, puteți adăuga ingrediente la alegere (bacon, ou fiert moale, legume etc.). Deci, începem? ;-)

Ingrediente

1

Materiale

  • 1 tigaie
  • bețișoare (sau o furculiță...)

Preparare

Preparare5 min
Gătire4 min
  • Cum să gătești Buldak cu aroma de brânză? Rețeta ușoară și rapidă! - Preparare etapa 1Se toarnă laptele și apa într-o tigaie. Fierbeți.
  • Cum să gătești Buldak cu aroma de brânză? Rețeta ușoară și rapidă! - Preparare etapa 2Luați doar tăițeii din pungă și puneți-i în tigaie.
  • Cum să gătești Buldak cu aroma de brânză? Rețeta ușoară și rapidă! - Preparare etapa 3Întoarceți tăițeii când încep să se înmoaie. Folosiți bețișoare pentru a desface tăițeii puțin câte puțin.
  • Cum să gătești Buldak cu aroma de brânză? Rețeta ușoară și rapidă! - Preparare etapa 4Luați pachetul de condimente și turnați praful în tigaie. Amestecați bine pentru a încorpora totul.
  • Cum să gătești Buldak cu aroma de brânză? Rețeta ușoară și rapidă! - Preparare etapa 5Luați pachetul de sos iute și turnați sosul în tigaie.
    ATENȚIE: dozați sosul iute în funcție de toleranța dumneavoastră la ardei, turnați puțin câte puțin.
    Amestecați bine.
  • Cum să gătești Buldak cu aroma de brânză? Rețeta ușoară și rapidă! - Preparare etapa 6Se adauga apoi mozzarella rasa, cheddarul și parmezanul.
  • Cum să gătești Buldak cu aroma de brânză? Rețeta ușoară și rapidă! - Preparare etapa 7Amestecați bine pentru a obține paste cremoase și fragede!
  • Cum să gătești Buldak cu aroma de brânză? Rețeta ușoară și rapidă! - Preparare etapa 8Se serveste direct și se presară cu cepșoară tocată.

Punctează această reţetă

Observații

De unde să cumpărați tăiței Buldak?

Veți găsi Buldak în magazinele asiatice și uneori chiar în supermarketuri din secțiunea „ Din lume”. Atenție la tăițeii Buldak cu pachetul negru sau roșu, care sunt cei mai vânduți în supermarketuri. Aceștia sunt cele mai picante!

Unde se clasează Buldak cu brînză pe scara Scoville (iuțimii)?

Buldak Cheese au 2300 SHU (pe scara Scoville).

Cum se prepară tăițeii Buldak?

Dacă vreți să îi pregătiți simplu fără acompaniament: puneți la fiert 600 ml de apă într-o cratiță mică. Scufundați tăițeii în apă clocotită și gătiți timp de 5 minute. Într-un castron sau într-o farfurie adâncă, turnați conținutul pachetului de condimente. Apoi turnați puțină apă clocotită și amestecați totul. Adăugați sosul iute, ajustând cantitatea după gustul și toleranța dvs. Adăugați tăițeii, amestecați și gata!

Tăițeii Buldak sunt halal?

Da, tăițetii Buldak sunt Halal!

Ce garnitură să însoțească tăițeii Buldak?

Puteți folosi ingredientele menționate mai sus dar adăugați și un ou fiert moale și tteok (gnocchi coreean de orez).

Topping pentru tăițeii Buldak?

Puteți folosi ceapă verde, susan... Lăsați creativitatea să vorbească!

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: