Cum să gătești buldak cu aroma de brânză? rețeta ușoară și rapidă!

Felul principal
1 porții
Foarte ușor
9 min

Iubitorii de tăiței picanți și de brânză, ați ajuns la locul potrivit! După testul de gust Buldak cu aromă de carbonara, descoperiți rețetă de Cheesy Buldak, o variantă gustoasă și picantă a ultra-popularilor tăiței Buldak în Coreea și în întreaga lume. Aceasta reteta ultra “cheesy”, pe lângă faptul că creează dependență, este foarte rapid de făcut! De asemenea, puteți adăuga ingrediente la alegere (bacon, ou fiert moale, legume etc.). Deci, începem? ;-)


Ingrediente

1

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire4 min

Observații

De unde să cumpărați tăiței Buldak?

Veți găsi Buldak în magazinele asiatice și uneori chiar în supermarketuri din secțiunea „ Din lume”. Atenție la tăițeii Buldak cu pachetul negru sau roșu, care sunt cei mai vânduți în supermarketuri. Aceștia sunt cele mai picante!

Unde se clasează Buldak cu brînză pe scara Scoville (iuțimii)?

Buldak Cheese au 2300 SHU (pe scara Scoville).

Cum se prepară tăițeii Buldak?

Dacă vreți să îi pregătiți simplu fără acompaniament: puneți la fiert 600 ml de apă într-o cratiță mică. Scufundați tăițeii în apă clocotită și gătiți timp de 5 minute. Într-un castron sau într-o farfurie adâncă, turnați conținutul pachetului de condimente. Apoi turnați puțină apă clocotită și amestecați totul. Adăugați sosul iute, ajustând cantitatea după gustul și toleranța dvs. Adăugați tăițeii, amestecați și gata!

Tăițeii Buldak sunt halal?

Da, tăițetii Buldak sunt Halal!

Ce garnitură să însoțească tăițeii Buldak?

Puteți folosi ingredientele menționate mai sus dar adăugați și un ou fiert moale și tteok (gnocchi coreean de orez).

Topping pentru tăițeii Buldak?

Puteți folosi ceapă verde, susan... Lăsați creativitatea să vorbească!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+