Piept de pui marinat cu usturoi

Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Pieptul de pui va trebui sa fie dezosat si fara piele. Se spala si se taie felii. Se pune intr-un bol si se presara peste carne sare si piper.
- Cateii de usturoi se curata si se piseaza apoi se amesteca cu 2 linguri ulei de masline, marar-ul tocat si cu o lingurita de provence, se amesteca si se toarna peste bucatile de carne.
- Se amesteca totul in bol ca fiecare bucata de carne sa fie acoperita cu usturoi, se acopera si se lasa la rece aproximativ o ora. Se pune la incins uleiul de masline ramas si apoi se prajesc feliile de carne pe ambele parti pana se rumenesc putin.
- Piept-ul de pui astfel prajit se serveste fierbinte alaturi de o garnitura de cartofi si eventual o salata proaspata de varza.
Gatind cu Mira
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă