Gratarul din piept de pui marinat iese mult mai fraged si mai aromat decat daca am face din piept de pui simplu. Asa ca pentru inca o ora - doua, cat lasam carnea la marinat, merita din plin gustul final si textura frageda si zemoasa.
Pentru marinat am folosit, zeama de la o lamaie, aceasta fiind acida il face foarte fraged, o lingurita mustar, boabe de mustar, usturoi feliute, coriandru maruntit sau cimbru, o lingurita boia de ardei dulce, o lingurita sos soia, ulei.
Se amesteca marinata cu pieptul de pui taiat feliute subtiri, nu este nevoie sa-l bateti deloc, se acopera vasul si se lasa la frigider 1-2 ore.
Se prajeste la grill 5 minute pe fiecare parte, se serveste imediat, nu de alta, dar e pacat sa se piarda din gustul sau putin acrisor si aromat.
Comentarii:
EXCELENTA
Excelent
Ffff bun
Traznet!
;]]
Foarte buna:X:X:X:X