Piept de pui marinat la gratar

Piept de pui marinat la gratar

Gratarul din piept de pui marinat iese mult mai fraged si mai aromat decat daca am face din piept de pui simplu. Asa ca pentru inca o ora - doua, cat lasam carnea la marinat, merita din plin gustul final si textura frageda si zemoasa.
Pentru marinat am folosit, zeama de la o lamaie, aceasta fiind acida il face foarte fraged, o lingurita mustar, boabe de mustar, usturoi feliute, coriandru maruntit sau cimbru, o lingurita boia de ardei dulce, o lingurita sos soia, ulei.
Se amesteca marinata cu pieptul de pui taiat feliute subtiri, nu este nevoie sa-l bateti deloc, se acopera vasul si se lasa la frigider 1-2 ore.
Se prajeste la grill 5 minute pe fiecare parte, se serveste imediat, nu de alta, dar e pacat sa se piarda din gustul sau putin acrisor si aromat.


J Jurnal de mamica

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

EXCELENTA

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Ffff bun

abuz

anonymous

Traznet!

abuz

anonymous

;]]

abuz

anonymous

Foarte buna:X:X:X:X

abuz