Piept de pui marinat cu lipie

Ingrediente
2
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se spala pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii subtiri. Se presara cu sare, piper, boia de ardei iute, zeama de lamaie si 2 lingurite de ulei de masline. Se amesteca toate intr-un bol, se acopera si se lasa la rece aproximativ 1 ora. Intre timp se curata cateii de usturoi, se piseaza si se amesteca cu smantana. Adaugati in acest sos putina sare, piper, boia de ardei iute si marar tocat, amestecati pana devine un sos omogen. Se curata castravetele, se taie feliute subtiri, se adauga marar tocat si putina sare si se lasa la rece. Dupa ce carnea a stat la macerat se pune la prajit in restul de ulei de masline intorcandu-se bucatile de carne de pe o parte pe alta pana cand s-au prajit bine. Lipia se incalzeste 30 de secunde in cuptorul cu microunde. Carnea de pui prajita se pune pe lipie, apoi se adauga sosul de usturoi, se pun feliile de castravete, se mai presara putin marar si se impacheteaza ca o shaorma.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bun trebuie sa incercati....
anonymous
Comentariul tău:e buna
anonymous
Este bun,dar ar fi fost si mai bun daca ai fi facut tu lipia
anonymous
Minunat, multumesc!
anonymous
Foarte buna!!!
anonymous
Super buna ...cred...si usor , totusi ,de preparat
M
michaele_2k
Interesant
anonymous
De facut pentru un mic dejun cu copiii! (y)
anonymous
Arata super probabil este foarte buna
anonymous
E BUN
Punctează această reţetă