Piept de pui marinat cu lipie

Piept de pui marinat cu lipie
Antreuri
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se spala pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii subtiri. Se presara cu sare, piper, boia de ardei iute, zeama de lamaie si 2 lingurite de ulei de masline. Se amesteca toate intr-un bol, se acopera si se lasa la rece aproximativ 1 ora. Intre timp se curata cateii de usturoi, se piseaza si se amesteca cu smantana. Adaugati in acest sos putina sare, piper, boia de ardei iute si marar tocat, amestecati pana devine un sos omogen. Se curata castravetele, se taie feliute subtiri, se adauga marar tocat si putina sare si se lasa la rece. Dupa ce carnea a stat la macerat se pune la prajit in restul de ulei de masline intorcandu-se bucatile de carne de pe o parte pe alta pana cand s-au prajit bine. Lipia se incalzeste 30 de secunde in cuptorul cu microunde. Carnea de pui prajita se pune pe lipie, apoi se adauga sosul de usturoi, se pun feliile de castravete, se mai presara putin marar si se impacheteaza ca o shaorma.

Punctează această reţetă

Gatind cu MiraGatind cu Mira

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Foarte bun trebuie sa incercati....

abuz

anonymous

Comentariul tău:e buna

abuz

anonymous

Este bun,dar ar fi fost si mai bun daca ai fi facut tu lipia

abuz

anonymous

Minunat, multumesc!

abuz

anonymous

Foarte buna!!!

abuz

anonymous

Super buna ...cred...si usor , totusi ,de preparat

abuz

michaele_2k

Interesant

abuz

anonymous

De facut pentru un mic dejun cu copiii! (y)

abuz

anonymous

Arata super probabil este foarte buna

abuz

anonymous

E BUN

abuz
  • pagina 1 / 3