Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Cu o crustă delicioasa :)

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Încingem cuptorul la 200 grade C.
    Ungem cu unt o formă termorezistentă.

    Restul de unt se topește într-o crăticioară și călim usturoiul tocat fin pentru 10 secunde.
    Într-o farfurie adâncă amestecăm pesmetul cu parmezanul, măghiranul și mărarul.
    Condimentăm bucățile de piept de pui cu sare și piper.

    Ungem carnea cu untul în care am călit usturoiul.
    Dăm bucățile de carne prin amestecul de pesmet.

    Se pun bucățile de piept de pui în tava termorezistentă și se dă la cuptor pentru 30 minute.
    Servim imediat cu garnitura preferată.

    Poftă bună!
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Super, Super am gatit chiar ieri ,este fffffff buna .

am gătit această rețetă
abuz

cris_nedelcovici

Suna bine !!!!!

abuz

anonymous

În loc de unt putem folosi ulei?

abuz

anonymous

Usoara si buna!!

abuz

anonymous

Este o reteta excelenta, si la tava,fiin fara grasimi, bravo !

abuz

anonymous

Reteta suna interesant trebuie sa o pregatesc si eu

abuz

miron Lucia

Am sa fac si eu pept de pui cu pesmet si parmezan la cuptor ca arata a fi foarte bun excelent

abuz

anonymous

Foarte tare mai ales ca l-am facut foarte repede

abuz

anonymous

Excelent! J aime beaucoup

abuz

anonymous

Este foaret buna

abuz
  • pagina 1 / 2