Încingem cuptorul la 200 grade C. Ungem cu unt o formă termorezistentă.
Restul de unt se topește într-o crăticioară și călim usturoiul tocat fin pentru 10 secunde. Într-o farfurie adâncă amestecăm pesmetul cu parmezanul, măghiranul și mărarul. Condimentăm bucățile de piept de pui cu sare și piper.
Ungem carnea cu untul în care am călit usturoiul. Dăm bucățile de carne prin amestecul de pesmet.
Se pun bucățile de piept de pui în tava termorezistentă și se dă la cuptor pentru 30 minute. Servim imediat cu garnitura preferată.
Comentarii (16):
Super, Super am gatit chiar ieri ,este fffffff buna .
Suna bine !!!!!
În loc de unt putem folosi ulei?
Usoara si buna!!
Este o reteta excelenta, si la tava,fiin fara grasimi, bravo !
Reteta suna interesant trebuie sa o pregatesc si eu
Am sa fac si eu pept de pui cu pesmet si parmezan la cuptor ca arata a fi foarte bun excelent
Foarte tare mai ales ca l-am facut foarte repede
Excelent! J aime beaucoup
Este foaret buna