Piept de pui la cuptor

Cu o crustă delicioasa :)
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Încingem cuptorul la 200 grade C.
Ungem cu unt o formă termorezistentă.
Restul de unt se topește într-o crăticioară și călim usturoiul tocat fin pentru 10 secunde.
Într-o farfurie adâncă amestecăm pesmetul cu parmezanul, măghiranul și mărarul.
Condimentăm bucățile de piept de pui cu sare și piper.
Ungem carnea cu untul în care am călit usturoiul.
Dăm bucățile de carne prin amestecul de pesmet.
Se pun bucățile de piept de pui în tava termorezistentă și se dă la cuptor pentru 30 minute.
Servim imediat cu garnitura preferată.
Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super, Super am gatit chiar ieri ,este fffffff buna .
am gătit această rețetă
C
cris_nedelcovici
Suna bine !!!!!
anonymous
În loc de unt putem folosi ulei?
anonymous
Usoara si buna!!
anonymous
Este o reteta excelenta, si la tava,fiin fara grasimi, bravo !
anonymous
Reteta suna interesant trebuie sa o pregatesc si eu
M
miron Lucia
Am sa fac si eu pept de pui cu pesmet si parmezan la cuptor ca arata a fi foarte bun excelent
anonymous
Foarte tare mai ales ca l-am facut foarte repede
anonymous
Excelent! J aime beaucoup
anonymous
Este foaret buna