Piept de pui cu citrice la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Se pragateste o tava, peste care punem hartie de pergament. Radem putina coaja de portocala si de lamaie, pe care le amestecam cu pesmetul, parmezanul ras si condimentele.
  • Taiem felii portocala si lamaia, pe care le asezam in tava, ca in imagine. Pregatim pieptul de pui. Il dam prin amestecul de pesmet si il asezam in tava peste feliile de citrice.
  • Stoarcem sucul de la o jumatate de lamaie peste pieptul de pui si il stropim cu putin ulei de masline.
  • Dam tava la cuptorul preincalzit la 400F pana cand pieptul de pui se rumeneste si e bine patruns.

Punctează această reţetă

AncasosuAncasosu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Daca ne dai temperatura in grade Fahrenheit, inseamna ca ai copiat reteta de pe site-uri americane, 400 F inseamna cca 200 C

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am gatit aceasta reteta . Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent,merci!

abuz

florivizireanu

Ceva mai bine, decat reteta anterioara ! cred ca portocala ii va da un gust dulce-acrisor si va taia greata uleiului de masline nota 8+

abuz
EVELINA

EVELINA

Foarte simlu de facut ,cu un efect ...surprinzator!
Pieptul de pui cu gutui sau cu citrice sunt delicii,rasfaturi pentru mine!

abuz