Se pragateste o tava, peste care punem hartie de pergament. Radem putina coaja de portocala si de lamaie, pe care le amestecam cu pesmetul, parmezanul ras si condimentele.
Taiem felii portocala si lamaia, pe care le asezam in tava, ca in imagine. Pregatim pieptul de pui. Il dam prin amestecul de pesmet si il asezam in tava peste feliile de citrice.
Stoarcem sucul de la o jumatate de lamaie peste pieptul de pui si il stropim cu putin ulei de masline.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 400F pana cand pieptul de pui se rumeneste si e bine patruns.
Comentarii:
Daca ne dai temperatura in grade Fahrenheit, inseamna ca ai copiat reteta de pe site-uri americane, 400 F inseamna cca 200 C
Am gatit aceasta reteta . Foarte bun
Excelent,merci!
Ceva mai bine, decat reteta anterioara ! cred ca portocala ii va da un gust dulce-acrisor si va taia greata uleiului de masline nota 8+
Foarte simlu de facut ,cu un efect ...surprinzator!
Pieptul de pui cu gutui sau cu citrice sunt delicii,rasfaturi pentru mine!