Piept de pui cu citrice la cuptor
Ingrediente
2
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Se pragateste o tava, peste care punem hartie de pergament. Radem putina coaja de portocala si de lamaie, pe care le amestecam cu pesmetul, parmezanul ras si condimentele.
- Taiem felii portocala si lamaia, pe care le asezam in tava, ca in imagine. Pregatim pieptul de pui. Il dam prin amestecul de pesmet si il asezam in tava peste feliile de citrice.
- Stoarcem sucul de la o jumatate de lamaie peste pieptul de pui si il stropim cu putin ulei de masline.
- Dam tava la cuptorul preincalzit la 400F pana cand pieptul de pui se rumeneste si e bine patruns.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Daca ne dai temperatura in grade Fahrenheit, inseamna ca ai copiat reteta de pe site-uri americane, 400 F inseamna cca 200 C
am gătit această rețetă
anonymous
Am gatit aceasta reteta . Foarte bun
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent,merci!
F
florivizireanu
Ceva mai bine, decat reteta anterioara ! cred ca portocala ii va da un gust dulce-acrisor si va taia greata uleiului de masline nota 8+

EVELINA
Foarte simlu de facut ,cu un efect ...surprinzator!
Pieptul de pui cu gutui sau cu citrice sunt delicii,rasfaturi pentru mine!
Punctează această reţetă