Cum se prăjește la tigaie un piept de pui?

votează acum
Acompaniamente
Foarte ușor
21 min
256 Kcal

Ai chef de un piept de pui fraged și suculent în cel mai scurt timp? Prăjirea la tigaie este modul ideal de a obține carne aurie la exterior și moale la interior. Rapidă, simplă și gustoasă, este soluția perfectă pentru o masă rapidă, sănătoasă și delicioasă. Fie că îl serviți cu o salată Caesar, legume sărate sau paste, pieptul de pui prăjit la tigaie poate fi adaptat pentru toate gusturile ;)

Ingrediente

1
Cost estimat: 1.31 (1.31€/porție)

Materiale

  • 1 tigaie cu capac

Preparare

Preparare1 min
Timp așteptare10 min
Gătire10 min
  • Cum se prăjește la tigaie un piept de pui? - Preparare etapa 1Se scoate pieptul de pui din frigider cu 10 minute înainte de gătire.
    Încingeți uleiul într-o tigaie încinsă.
    Se adaugă pieptul de pui și se rumenește timp de 1 minut pe fiecare parte.
  • Cum se prăjește la tigaie un piept de pui? - Preparare etapa 2Se reduce focul la mediu, se acoperă tigaia și se gătește timp de 4 minute.
  • Cum se prăjește la tigaie un piept de pui? - Preparare etapa 3Întoarceți pieptul de pui, acoperiți din nou și gătiți timp de 4 minute.
  • Cum se prăjește la tigaie un piept de pui? - Preparare etapa 4Și acum este gata!

Punctează această reţetă

Observații

Ce acompaniament pentru pieptul de pui?

Puteți să faceți rețeta noastră de mini gratini Dauphinois, morcovi în sos de miere și clementine sau pur și simplu să faceți un cous cous.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 256Kcal
  • Carbo: 0g
  • Grăsimi: 16.7g
  • Grăsimi sat.: 2.7g
  • Proteine: 26.2g
  • Fibre: 0g
  • Zahăr: 0.4g
  • ProPoints: 7
  • SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (115g)
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: