Tigaie picanta

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Taiem carnea de porc bucatatele potrivite si le prajim in uleiul incins cateva minute. Adaugam carnea de pui taiata la fel si le lasam sa se patrunda, amestecand din cand in cand. Intre timp pregatim legumele: ciupercile le lasam intregi daca sunt micute, sau le taiem pe jumatate pe cele mai mari, ceapa o tocam marunt, iar ardeii ii taiem cubulete.
  • Cand carnea e pe jumatate patrunsa, adaugam ceapa si mai lasam la calit cateva minute. Apoi adaugam ciupercile, ardeii, carnatii, ardeii iuti si vinul. Lasam fara capac sa se faca la foc mediu.
  • Cand legumele sunt aproape gata, adaugam pasta de ardei, sare, piper si boia. Daca are prea mult sos, dati la cuptor vreo 10 minute la sfarsit, ca sa se rumeneasca.
  • Un fel de mancare consistent, care merge excelent cu mamaliga si muraturi, dar si cu un pahar de vin ca sa stinga iuteala. Cat despre calorii, avem vreo 240 calorii la 100 de grame.

Punctează această reţetă

FFurnicuti

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

catalin

Vazut, placut, facut, placut, iar astazi refacut.....a patra oara! Foarte buna reteta petru zilele reci. O alternativa mai buna pentru tochitura.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

EXCELENTĂĂĂ.CORNELIU P.ONEȘTI-BC.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte consistenta!dar mananci putin cu osalata si te saturi!

abuz

anonymous

Super gust, super usor! Trebuia si o recomandare pentru vin!

abuz

terezito

BUUUUUN....

abuz

anonymous

Iti ploua in gura? Inghite o umbrela!

abuz

anonymous

Foarte buna!

abuz

anonymous

Imi ploua in gura! Vom incerca reteta!

abuz

anonymous

Super tare

abuz