Piept de pui cu mazare
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire45 min
- Taiem pieptul de pui in bucati mai mici, spalam mazarea, curatam ceapa si o taiem marunt tot cu verdeata, morcovul il dam prin razatoarea mare ... calim ceapa si morcovul, adaugam pieptul de pui, condimentam si adaugam boia de ardei iute , lasam 2 min pe foc apoi adaugam mazarea... turnam apa sa cuprnda toata mazarea si lasam sa fiarba... dupa ce a fiert, smantana o amestecam cu faina si adaugam din zeama de la mazare, amestecam apoi adaugam la mancarica noastra si lasam pana ce se ingroasa, adaugam frunze de patrunjel... POFTA BUNA!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
07/04/2017
Cam multa apa, mai lasa un pic si mazarea. Ce parere aveti despre marar in loc de patrunjel si dupa gust, individual, se adauga un ochi, nu prajit tare! dar despre friganele? ;)
am gătit această rețetă
28/01/2014
Simplu, gustos si rapid. Recomand tuturor celor incepatori in ale bucatariei. Multumim de reteta ! :)
am gătit această rețetă
26/08/2013
Cum am gasit-o am si incercat aceasta reteta si a iesit excelent...si sincer chiar merita 5 stele deoarece se face rapid si e si gustoasa!! :)
am gătit această rețetă

simona_c2014_1_2_3_4,
04/05/2017
P
oza nu arata a fi un sos alb(200 ml smantana!....enorm!)....Chiar trebuie smantana in toate?...Asta e mancare de mazare nu ciulama, lactatele si faina pot sa lipseasca.