Taiem pieptul de pui in bucati mai mici, spalam mazarea, curatam ceapa si o taiem marunt tot cu verdeata, morcovul il dam prin razatoarea mare ... calim ceapa si morcovul, adaugam pieptul de pui, condimentam si adaugam boia de ardei iute , lasam 2 min pe foc apoi adaugam mazarea... turnam apa sa cuprnda toata mazarea si lasam sa fiarba... dupa ce a fiert, smantana o amestecam cu faina si adaugam din zeama de la mazare, amestecam apoi adaugam la mancarica noastra si lasam pana ce se ingroasa, adaugam frunze de patrunjel... POFTA BUNA!
Cam multa apa, mai lasa un pic si mazarea. Ce parere aveti despre marar in loc de patrunjel si dupa gust, individual, se adauga un ochi, nu prajit tare! dar despre friganele? ;)
P oza nu arata a fi un sos alb(200 ml smantana!....enorm!)....Chiar trebuie smantana in toate?...Asta e mancare de mazare nu ciulama, lactatele si faina pot sa lipseasca.
Comentarii (11):
Cam multa apa, mai lasa un pic si mazarea. Ce parere aveti despre marar in loc de patrunjel si dupa gust, individual, se adauga un ochi, nu prajit tare! dar despre friganele? ;)
Simplu, gustos si rapid. Recomand tuturor celor incepatori in ale bucatariei. Multumim de reteta ! :)
Cum am gasit-o am si incercat aceasta reteta si a iesit excelent...si sincer chiar merita 5 stele deoarece se face rapid si e si gustoasa!! :)
P
oza nu arata a fi un sos alb(200 ml smantana!....enorm!)....Chiar trebuie smantana in toate?...Asta e mancare de mazare nu ciulama, lactatele si faina pot sa lipseasca.
Buonoooo
Buba
Abia astept sa prepar maine reteta asta...mmm...deja mi-e pofta!
Super no comment
Arata super
Am facut si eu. E super.