Piept de pui cu gratin de dovlecei

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Dovleceii se curata, se taie in rondele de 5 mm grosime, se presara cu putina sare si se lasa aproximativ 15 minute., pana ce sarea si-a extras apa in exces pe care o contin.
  • Se unge tava cu putin ulei si se presara cu pesmet. Feliile de dovlecei se zvanta cu hartie absorbanta de lichidul in exces, apoi se aseaza in forma de cerc pana se termina.
  • Se presara iar putin pesmet si usturoiul (optional) taiat fin. Se bat ouale, se adauga 2 linguri smantana, se condimenteaza, se adauga peste dovlecei. Se presara si cascavalul ras.
  • Se da tava la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc. Se servesc alaturi de orice carne alba. Eu am avut un piept de pui fript.
Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Dupa felul in care arata cred ca o sa fie gustos!

abuz

anonymous

Belisima

abuz