Piept de pui la gratar cu dovlecei

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Dovleceii se curata de coaja,apoi se taie rondele de 1 cm grosime.Se prajesc dovleceii intr-o tigaie.Se rumenesc pe ambele parti.(cine prefere poate frige pe gratar dovleceii)Se scot pe un servet de hartie sa se elimine excesul de ulei.Intre timp se pregateste puiul la gratar,cu mirodenii.Se face un mujdei de usturoi peste care se adauga cele 2-3 linguri de iaurt.Se serveste puiul cu dovleceii acoperiti cu mujdeiul de iaurt.Decorati cu marar proaspat.
silvi0araSilvi0ara

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Dovlecell nu se curata ;toate vitaminele sint in coaja

am gătit această rețetă
abuz