Piept de pui la gratar , sau tigae, nu ai nevoie de ulei!!

Piept de pui la gratar, sau tigae, nu ai nevoie de ulei!!
Felul principal
Foarte ușor
37 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire17 min
  • Se amesteca sosul de soia, sucul de lamâie, mustarul si usturoiul tocat marunt.
  • Untezi cu acest amestec pieptul de pui , si il lasi sa se marineze o ora la frigider.
  • Pregatesti un gratar/tigaie. Se acopera cu folie de staniol.Pune pieptul deasupra staniolului lasandu-le pe fiecare parte cate 7 minute.

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Chris

Staniol in tigae? Rad si curcile!!!!

abuz

mihai

Mi-a placut termenul "untezi"! o fi ceva specific din tehnica/arta culinara!
si nu inteleg ce rost are staniolul care, se stie este toxic in bucatarie.

abuz