Ceapa si prazul le taiem feliute, ardeiul il curatam de seminte si-l taiem in cuburi. Patrunjelul il maruntim. Ciupercile le taiem in bucati maricele, la fel procedam si cu pieptul de pui, fara piele si os, fiert si racit, inainte. Intr-un bol, batem putin ouale, cu o furculita.
Punem uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam ceapa, prazul si ardeiul, lasam cam 2?, la calit apoi adaugam ciupercile. Amestecam si lasam sa se caleasca cam 15?, in prima faza ciupercile isi vor lasa zeama, dar in timp ce ele se fierb/calesc in sucul propriu, aceasta va scadea.
Adaugam ouale si patrunjelul, asezonam cu sare si piper, amestecam bine si luam cratita de pe foc.
Tapetam cu hartie de copt, o tava, sau forma de chec daca doriti si rasturnam amestecul. Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30-45, pana se rumeneste frumos deasupra. Portionam cand este rece si servim ca aperitiv.
Se lasa compozitia calita la racit!!!!! Se bat ouale tare, de preferat albusul separat si galbenusul adugal la albusul batut. Astfel se obtine un chec pufos placut si ca aspect si ca gust.
Comentarii (11):
Se lasa compozitia calita la racit!!!!! Se bat ouale tare, de preferat albusul separat si galbenusul adugal la albusul batut. Astfel se obtine un chec pufos placut si ca aspect si ca gust.
Redactat cu picioarele! Oricum, din putinul care se intelege, reteta este vai mama ei. Nu recomand sa incercati!
300 de gframe Piper pui o fi,ce sunteti asa de neiertatori.
30 g?!
30 g piept de pui la 8 portii? Chiar si pentru pitici ar fi prea putin!
Dietetic si rapid
Delicios
F tare
Arata super cred ca e nemaipomenita...
Arata foarte bine si cred ca e si foarte bun!