Chiftelute din piept de pui

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Intr-o tigaie topit untul, adaugat ceapa si usturoiul tocat marunt.lasat foarte putin pe foc, pana s-a inmuiat ceapa si usturoiul. Nu prajit .
  • Intr-un castron pus carnea tocata din piept de pui, oul, felia de franzela inmuiata, sare, piper, boia, patrunjelul taiat marunt si ceapa cu usturoiul calit in unt.
  • Se amesteca bine. Se ia cu o lingura din compozitie, si se formeaza chiftele rotunde in mana unsa cu ulei. Se pregatesc toate si se lasa pe o folie alimentara.
  • Se infierbanta ulei intr-o tigaie, se aseaza chiftelutele unele langa altele, neanghesuite si se rumenesc pe ambele parti.
  • Se pot servi ca antreuri, langa o crema de branza sau la tocanita de dovlecel, cum facut eu.
A adi`s blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Minunate

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

F bune

abuz

anonymous

Tre tre beaucoup!

abuz

anonymous

Delicioase!

abuz

anonymous

Delicioase

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Super....e foare bun

abuz

anonymous

Delicios. bv tie.

abuz

anonymous

Este foarte buna

abuz
  • pagina 1 / 2