Intr-o tigaie topit untul, adaugat ceapa si usturoiul tocat marunt.lasat foarte putin pe foc, pana s-a inmuiat ceapa si usturoiul. Nu prajit .
Intr-un castron pus carnea tocata din piept de pui, oul, felia de franzela inmuiata, sare, piper, boia, patrunjelul taiat marunt si ceapa cu usturoiul calit in unt.
Se amesteca bine. Se ia cu o lingura din compozitie, si se formeaza chiftele rotunde in mana unsa cu ulei. Se pregatesc toate si se lasa pe o folie alimentara.
Se infierbanta ulei intr-o tigaie, se aseaza chiftelutele unele langa altele, neanghesuite si se rumenesc pe ambele parti.
Se pot servi ca antreuri, langa o crema de branza sau la tocanita de dovlecel, cum facut eu.
Comentarii (12):
Minunate
Bun
F bune
Tre tre beaucoup!
Delicioase!
Delicioase
Excelent
Super....e foare bun
Delicios. bv tie.
Este foarte buna