Chiftelute din piept de pui
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Intr-o tigaie topit untul, adaugat ceapa si usturoiul tocat marunt.lasat foarte putin pe foc, pana s-a inmuiat ceapa si usturoiul. Nu prajit .
- Intr-un castron pus carnea tocata din piept de pui, oul, felia de franzela inmuiata, sare, piper, boia, patrunjelul taiat marunt si ceapa cu usturoiul calit in unt.
- Se amesteca bine. Se ia cu o lingura din compozitie, si se formeaza chiftele rotunde in mana unsa cu ulei. Se pregatesc toate si se lasa pe o folie alimentara.
- Se infierbanta ulei intr-o tigaie, se aseaza chiftelutele unele langa altele, neanghesuite si se rumenesc pe ambele parti.
- Se pot servi ca antreuri, langa o crema de branza sau la tocanita de dovlecel, cum facut eu.
adi`s blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Minunate
anonymous
Bun
anonymous
F bune
anonymous
Tre tre beaucoup!
anonymous
Delicioase!
anonymous
Delicioase
anonymous
Excelent
anonymous
Super....e foare bun
anonymous
Delicios. bv tie.
anonymous
Este foarte buna