Ingrediente: Blat: 6 oua 150 g zahar 50 ml ulei 3 linguri apa 1 lingurita praf de copt 120 g faina 10 g cacao 700 g prune ( fara samburi) Crema: 400 g branza de...
Ingrediente: Pentru blat : 7 oua 1 cana zahăr (aprox 300 gr) 300 gr faina 1 plic praf de copt 7 linguri de ulei 7 linguri apa calda Pentru cremă : 8 oua 2...
Originea acestei creme este disputata atat de catalani, dar si de francezi si englezi, deopotriva, care pretind ca acest dulce isi are originea in tarile lor.
Ingrediente: 4 oua 4 linguri de faina 4 linguri de zahar Pentru crema: 300 g mascarpone 300 ml smantana dulce Pentru sirop: 250 ml cafea esenta de rom Pentru...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Blat: 12 oua 12 lg zahar 9 lg faina 3 lg cacao esenta de vanilie Crema: -700 ml frisca 700 gr ciocolata alba 2 fiole esenta de vanilie Sirop 400 g...
Ingrediente: Blat: 4 oua 150 g faina 150 zahar 2 linguri cacao Crema: 250 ml lapte 25 g amidon 1 lingura zahar 25 g ciocolata alba 70 g unt 40 g zahar pudra
Ingrediente: Pentru blat: 200 g unt 120 g zahar 4 oua 3 linguri cacao neagra 2 linguri dulceata de mure 150 g faina 1 praf de copt Pentru crema: 200 g ciocolata...
Ingrediente: 150 g zahar 400 ml apa 100 ml ulei 50-100 g nuci macinate 4 mere rase praf de copt sau amoniac pentru crestere faina cat cuprinde o cana cu zahar...
Ingrediente: Blat: 8 oua 6 lg faina 8 lg zahar 2 lg cacao 50 gr ciocolata rasa esenta de rom Crema 1: 200 ml frisca 100 gr ciocolata amaruie 100 gr ciocolata cu...
Ingrediente: un blat de cacao din 3 oua 3 linguri de zahar 1 lingura cacao si 3 linguri faina inca unul alb din 3 oua 3 linguri zahar 3 linguri faina,ptr.tava...
Ingrediente: ingredientele sunt pentru 24 de portii (briose).: Ingrediente aluat: 1 pachet de unt (300 g) 2 si 1/2 cani faina 2 cani de zahar 100 g cacao 4 oua...
Ingrediente: Blat 3 oua 3 lg zahar 2 lg faina o lg cacao razatura de portocale Crema 300 ml frisca 100 g zahar pudra o portocala esenta vanilie Sirop 200 ml apa...
Ingrediente: 100 g ciocolata amaruie 60 g fulgi de porumb 20 g boabe de cafea tocate 100 g martipan 6 oua 175 g zahar 40 g cacao 20 g faina 2 plicuri cu...
Ingrediente: BLAT 6 oua 9 linguri de zahar 3 linguri de apa 2 linguri de ulei 8 linguri de faina 2 linguri de cacao 1 praf de copt CREMA 2 ciocolate amarui...