1. Fierbi cartofi in coaja si dupa ce s-au racit ii di prin razatoarea mare. Pui orezul spalat bine la fiert dupa care il scurgi. Amesteci cartofii cu orezul, adaugi usturoiul pisat, ceapa tocata marunt, sare, piper, o lingura faina si amesteci bine. Daca ti se pare compuzitia pre moale mai adaugi faina. 2. Iei cu lingura din compuzitie, formezi chiftele, apoi le dai pe fiecare in pesmet si le prajesti in ulei incins. Le scoti pe un prosop absorbant si le servesti cu marar alaturi de legume fierte.
Eu evit prajelile, asa ca pun o compozitie asemenatoare intr-o forma de tarta din ceramica si o coc la cuptor! Mai adaug legume in aceasta compozitie. Imi place sa-i spun quiche-Loraine de post!
Comentarii (116):
Sunt foarte bune....
Nu am pus ceapa (nu imi place ceapa) :)
Chiftele de post cu orez si cartofi...bune dar nimic special
Prost, și toxic. Si țărancă autentică "doamna" autoare.
Buna idee
Nu prea imi place aceasta reteta
Mmmm ,,,,buna
Eu evit prajelile, asa ca pun o compozitie asemenatoare intr-o forma de tarta din ceramica si o coc la cuptor! Mai adaug legume in aceasta compozitie. Imi place sa-i spun quiche-Loraine de post!
Super bune
K,,jk,uilijhgjk