Chiftele cu orez (reteta de post si nu numai)

Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
-
Chiftele moi și gustoase
-
Chiftele cu miez de mozzarella
-
Sandvișuri turcești cu chiftele köfte
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- 1. Fierbi cartofi in coaja si dupa ce s-au racit ii di prin razatoarea mare. Pui orezul spalat bine la fiert dupa care il scurgi. Amesteci cartofii cu orezul, adaugi usturoiul pisat, ceapa tocata marunt, sare, piper, o lingura faina si amesteci bine. Daca ti se pare compuzitia pre moale mai adaugi faina.
2. Iei cu lingura din compuzitie, formezi chiftele, apoi le dai pe fiecare in pesmet si le prajesti in ulei incins. Le scoti pe un prosop absorbant si le servesti cu marar alaturi de legume fierte.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
27/06/2014
Chiftele de post cu orez si cartofi...bune dar nimic special
am gătit această rețetă
20/02/2014
Prost, și toxic. Si țărancă autentică "doamna" autoare.
am gătit această rețetă
A
aangelanest,
27/11/2013
Eu evit prajelile, asa ca pun o compozitie asemenatoare intr-o forma de tarta din ceramica si o coc la cuptor! Mai adaug legume in aceasta compozitie. Imi place sa-i spun quiche-Loraine de post!
am gătit această rețetă