Chiftele cu orez (reteta de post si nu numai)

Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- 1. Fierbi cartofi in coaja si dupa ce s-au racit ii di prin razatoarea mare. Pui orezul spalat bine la fiert dupa care il scurgi. Amesteci cartofii cu orezul, adaugi usturoiul pisat, ceapa tocata marunt, sare, piper, o lingura faina si amesteci bine. Daca ti se pare compuzitia pre moale mai adaugi faina.
2. Iei cu lingura din compuzitie, formezi chiftele, apoi le dai pe fiecare in pesmet si le prajesti in ulei incins. Le scoti pe un prosop absorbant si le servesti cu marar alaturi de legume fierte.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
mmadalina0517
Sunt foarte bune....
am gătit această rețetă
anonymous
Nu am pus ceapa (nu imi place ceapa) :)
am gătit această rețetă
anonymous
Chiftele de post cu orez si cartofi...bune dar nimic special
am gătit această rețetă
anonymous
Prost, și toxic. Si țărancă autentică "doamna" autoare.
am gătit această rețetă
anonymous
Buna idee
am gătit această rețetă
anonymous
Nu prea imi place aceasta reteta
am gătit această rețetă
anonymous
Mmmm ,,,,buna
am gătit această rețetă
A
aangelanest
Eu evit prajelile, asa ca pun o compozitie asemenatoare intr-o forma de tarta din ceramica si o coc la cuptor! Mai adaug legume in aceasta compozitie. Imi place sa-i spun quiche-Loraine de post!
am gătit această rețetă
anonymous
Super bune
am gătit această rețetă
anonymous
K,,jk,uilijhgjk
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă