Chiftele de legume (de post)
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
-
Chiftele moi și gustoase
-
Chiftele cu miez de mozzarella
-
Sandvișuri turcești cu chiftele köfte
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Cartofi se dau pe razatoarea mare,ceapa se toaca marunt,usturoiul se piseaza,ciupercile se toaca marunt si mararul cu patrunjelul se toaca si ele marunt.
- Toate ingredientele se amesteca cu piper, oregano, cimbru si se pun 1-2 linguri de faina cat sa se lege compozitia.
- Se formeaza chiftele care se dau prin faina, in caz ca se lipesc de maini se mai umezesc mainile cu apa si apoi se formeaza chiftelele.
- Se pun la prajit in uleiul incins.Se prajesc pe ambele parti. Cand sau rumenit frumos sunt gata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
V
varady_c2018,
02/12/2022
Foarte gretos! Am incercat reteta, oribil!
am gătit această rețetă
Laura,
22/11/2019
Ciuperci crude? Incercati cu ciuperci calite si cartofii fierti. Sunt delicoase