Chiftele de ciuperci cu legume
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se calesc ciupercile tocate cu ceapa tocata. Se amesteca cu legumele zdrobite cu furculita, usturoiul dat pe razatoare, oul crud, condimente si pesmet, ca sa devina compozitia mai vartoasa.
- Se formeaza chiftelute cu mainile ude si se dau prin faina.
- Se prajesc in uleiul incins ( folosit ulei de palmier cu 0 colesterol, care nu miroase a prajeala iar chiftelutele vor fi mai crocante si mai gustoase pentru ca nu absorb grasime). Se servesc cu sos marinat, salata, hrean, muraturi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
23/06/2017
Cum ,cu ulei de palmier?cititi cât de dăunător este utilizarea acestuia.o fii buna rețeta dar nu prajite ci la cuptor unse cu puțin ulei.
am gătit această rețetă
M
mcab,
08/12/2016
Se poate inlocui oul cu un cartof fiert si va fi un aperitiv delicios de post ....
C
costi1960,
08/12/2016
Excelenta reteta, totusi n-ar fi mai sanatoase coapte in cuptor decit prajite ?
T
V
vegane,
16/03/2015
Arata tare bine si suna bine reteta. am mancat candva si erau tare bune. voi incerca si eu