Se calesc ciupercile tocate cu ceapa tocata. Se amesteca cu legumele zdrobite cu furculita, usturoiul dat pe razatoare, oul crud, condimente si pesmet, ca sa devina compozitia mai vartoasa.
Se formeaza chiftelute cu mainile ude si se dau prin faina.
Se prajesc in uleiul incins ( folosit ulei de palmier cu 0 colesterol, care nu miroase a prajeala iar chiftelutele vor fi mai crocante si mai gustoase pentru ca nu absorb grasime). Se servesc cu sos marinat, salata, hrean, muraturi.
Comentarii:
Cum ,cu ulei de palmier?cititi cât de dăunător este utilizarea acestuia.o fii buna rețeta dar nu prajite ci la cuptor unse cu puțin ulei.
O bunatate
300g legume sunt cantarite dupa fierbere?
Se poate inlocui oul cu un cartof fiert si va fi un aperitiv delicios de post ....
Usor de facut..
Excelenta reteta, totusi n-ar fi mai sanatoase coapte in cuptor decit prajite ?
Pare f buna
Arata tare bine si suna bine reteta. am mancat candva si erau tare bune. voi incerca si eu
Uop[okp[
Vezi ca daca este cu ou nu e de post