Galbenusurile se freaca cu zahar, vanilie, apa si ulei pana devin albe si spumoase. Se adauga faina amestecata cu cacao si praf de copt si in final, cu lingura amestecand de sus in jos se adauga albusurile batute spuma tare. Se coace blatulpana trece testul cu scobitoarea.
La prepararea cremelor a folosit frisca, finetti si fructe de padure pe care le-a cules ieri la munte. Din pacate zona e "periata" bine de culegatorii care vand pe marginea drumului fructele si a reusit sa strang doar vreo doi pumni de afine si ceva zmeura. Oricum a fost foarte relaxant si placut.
Fructele le-a amestecat zu zaharul si le-a zdrobit usor cu furculita. Apoi a pus amestecul la fiert si cand a inceput sa fiarba, a adaugat delatina hidratata. A pus crema de fructe la rece apoi a adaugat-o la frisca batuta.
Cele 3 blaturi le-a insiropat cu apa+zahar+coniac.Peste primul blat se pune crema cu finetti. Apoi blat insiropat, mousse de fructe de padure, Ultimul blat, crema de finetti si deasupra ciocolata topita pe care am turnat-o deasupra si am lasat pur si simplu sa curga pe tort.
Comentarii:
Super
Yummy
Foarte tare!
Super! Minunat Gustu ! Felicit
ARATA SUPER
Super tort
Super
Tortl este excelent si pinca ceva arata si bine
Este super tare dar cred ca este si ffff bun.cu ce putem inlocui fructele de padure?