Albusurile se bat spuma cu zaharul,adaugam galbenusurile omogenizate cu razatura de portocale dupa care cernem faina amestecata cu cacao.Compozitia se amesteca usor cu o spatula ,se toarna intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit se indeparteaza hartia si se taie in 4 parti egale .Insiropam prima foaie cu siropul fiert ,racit si aromatizat cu coaja de portocale,peste ea adaugam un strat de crema pe care am preparat-o foarte usor :zaharul si portocala curatata de coaja si partea alba se pune intr-un blender pana obtinem o pasta .
Separat batem frisca peste care adaugam pasta de portocale esenta de vanilie si incorporam bine. Procedam incontinuare la fel si cu celelalte foi pana ce obtinem prajitura.
Se imbraca si exteriorul tot cu aceiasi crema,ii dam un model cu ajutorul pieptanul de patiserie si decoram cu feliute de portocala. Se portioneaza dupa preferinta.
Comentarii:
Bvvvv
Super
Faina
Cred ca e buuuuuuuuuuuuuuuna