Prajitura de portocale si crema de branza
Ingrediente
8
Pentru insiropat:
Preparare
Preparare10 min
Gătire40 min
- Preparare: preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati tava cu unt si presarati cu faina.
Amestecati intr-un castron ingredientele uscate: faina, zaharul, praful de copt si sarea. - Intr-un castron separat bateti ouale cu uleiul, laptele si sucul de portocala. Turnati acest amestec peste amestecul ucat. Bateti cu telul pana devine o compozitie omogena, fara pic de cocoloase. Adaugati si crema de branza, cateo lingura pe rand.
- Bateti cu telul timp de 2 minute. Turnati compozitia in tava si dati la cuptor timp de 40 de minute.
- Dupa ce s-a facut, lasati-o sa se raceasca in tava timp de 5 minute, cat timp faceti siropul de portocale. Amestecati pe foc sucul proaspat de portocale cu zaharul pana se dizolva tot zaharul.
Turnati siropul peste prajitura. Lasati-o sa se raceasca in tava.
Dupa o taiati felii si o serviti cu mare pofta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!