Petitchef

Prajitura de portocale si crema de branza

Aperitiv
8 porții
10 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Pentru insiropat:

Preparare

  • Preparare: preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati tava cu unt si presarati cu faina.
    Amestecati intr-un castron ingredientele uscate: faina, zaharul, praful de copt si sarea.
  • Intr-un castron separat bateti ouale cu uleiul, laptele si sucul de portocala. Turnati acest amestec peste amestecul ucat. Bateti cu telul pana devine o compozitie omogena, fara pic de cocoloase. Adaugati si crema de branza, cateo lingura pe rand.
  • Bateti cu telul timp de 2 minute. Turnati compozitia in tava si dati la cuptor timp de 40 de minute.
  • Dupa ce s-a facut, lasati-o sa se raceasca in tava timp de 5 minute, cat timp faceti siropul de portocale. Amestecati pe foc sucul proaspat de portocale cu zaharul pana se dizolva tot zaharul.
    Turnati siropul peste prajitura. Lasati-o sa se raceasca in tava.
    Dupa o taiati felii si o serviti cu mare pofta.


Poze

Prajitura de portocale si crema de branza
Prajitura de portocale si crema de branza - poza 2
Prajitura de portocale si crema de branza - poza 3
Prajitura de portocale si crema de branza - poza 4
Prajitura de portocale si crema de branza - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prăjitură simplă, atât de simplă și atât de bună!
Prăjitură simplă, atât de simplă și atât de bună!
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura bundt cu morcovi
Prajitura bundt cu morcovi
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.8 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează