Preparare: preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati tava cu unt si presarati cu faina. Amestecati intr-un castron ingredientele uscate: faina, zaharul, praful de copt si sarea.
Intr-un castron separat bateti ouale cu uleiul, laptele si sucul de portocala. Turnati acest amestec peste amestecul ucat. Bateti cu telul pana devine o compozitie omogena, fara pic de cocoloase. Adaugati si crema de branza, cateo lingura pe rand.
Bateti cu telul timp de 2 minute. Turnati compozitia in tava si dati la cuptor timp de 40 de minute.
Dupa ce s-a facut, lasati-o sa se raceasca in tava timp de 5 minute, cat timp faceti siropul de portocale. Amestecati pe foc sucul proaspat de portocale cu zaharul pana se dizolva tot zaharul. Turnati siropul peste prajitura. Lasati-o sa se raceasca in tava. Dupa o taiati felii si o serviti cu mare pofta.