Se amesteca galbenusurile cu uleiul si praful de copt stins cu otet. Apoi albusurile se bat spuma tare. Se adauga restul ingredientelor pentru blat si se amesteca usor cu mana.
Se da la cuptor intr-o tava non stick sau tapetata (dimensiuni aproximative 40X25 cm), la 180 grade C cam 30 de minute sau pana trece testul cutitului.Scoateti blatul din cuptor si lasati-l sa se raceasca. Intre timp crema de branza:500 g branza de vaca.
Urmand instructiunile de pe budinca de vanilie faceti budinca pe soba iar in loc de apa sau lapte adaugati Fanta.Apoi lasati sa se raceasca.
Asamblati prajitura turnand peste blat crema de branza iar apoi budinca de Fanta.Deasupra razaliti ciocolata.Cea mai delicioasa prajitura cu un aspect excelent.
Doua sfaturi: 1. Revizuiti gramatica limbii romane 2. Verificati continutul retetei inainte de publicare ca fiind coerent Cele 500g de branza de vaci nu apar in ingrediente si devin ulterior, ca prin minune, crema de branza
Comentarii (30):
Brânza de unde a apărut??? La ingrediente nici nu era.. Eu am mai făcut această prăjitură dar cu gelatina
Super
Incompleta si prost explicata!Ce contine blatul si ce contine crema?Eu fac prajitura asta,este f.buna si aspectuoasa!Asta cum este scrisa este varza!
Doua sfaturi:
1. Revizuiti gramatica limbii romane
2. Verificati continutul retetei inainte de publicare ca fiind coerent
Cele 500g de branza de vaci nu apar in ingrediente si devin ulterior, ca prin minune, crema de branza
Cum se face crema de branza
Arata foarte bn si o sa incerc si eu acum de Paste
Super
Am facut-o de multe ori si este foarte buna !!!!!!
Excelent!!!
Foarte buna