Ingrediente: 4 blaturi si 3 tipuri de crema bavareza, cafea si ganache si sirop. 12 oua 550 g zahar 140 g faine 240 ml lapte 110 g migdale macinate 340 g...
Ingrediente: 50 g migdale 150 g zahar 120 g ciocolata amaruie 120 g unt 2 linguri cafea sau Amaretto 3 oua 60 g faina alba 1 varf de cutit de sare Pentru...
Ingrediente: Pentru partea de jos : 100 g unt 200 g ciocolată neagră amăruie 1 linguriță cafea instant 4 ouă 1 linguriță esență vanilie 1 praf de sare 100 g...
Ingrediente: 30 de piscoturi (Boudoir) 250 g. crema mascarpone (branza-crema de vaci) 250 ml. cafea espresso, rece 4 linguri rom sau lichior de whisky 200 g....
Ingrediente: 20 oua 200 g. zahar 2 pliculete zahar vanilat 400 ml. rom alb 4-5 linguri mari de lapte condensat, indulcit(din comert sau facut in casa) 100 g....
Ingrediente: 6 lingurite cu varf de cafea instant 400 g de piscoturi 4 oua 7 linguri de zahar o esenta de rom 500 g de smantana dulce 2 plicuri de praf de...
Ingrediente: BLAT: 8 albusuri, 200 g zahar, 50 g mac, 50 g nuca de cocos, 4 linguri faina, 1 lingurita praf de copt. CREMA: 500 ml lapte, 4 galbenusuri, 5...
Ingrediente: Blat de cacao: 3 oua 100 g zahar 80 g faina 20 g cacao 1 lingurita praf de copt Crema de ciocolata: 200 g ciocolata cu lapte 200 ml frisca lichida...
Ingrediente: -1 /2 kg biscuiti 250 ml apa 300 g zahar 6 linguri,cafea lichida,concentrata 1 lingura cacao esenta de rom Pentru crema 200 g unt 100 g nuca de cocos
Ingrediente: 500 g biscuiti populari 3 linguri mari cu miere 4 linguri cacao 100 g zahar 2 pliculete zahar vanilinat 1 lingurita scortisoara 200 g nuca 200 g...
Ingrediente: 6 oua 200 g zahar 30 ml apa 30 ml ulei 20 g cacao 8 linguri cu faina praf de copt SIROPUL pentru Tortul amandina: 400 ml apa 200 g zahar 2 plicuri...
Ingrediente: Pentru blaturi 250 g unt 275 g zahar pudra 6 oua,batute 1 plic vanilie Burbon 350 g faina 1 plic praf de copt 1 lingura cacao Pentru umplutura 350g...
Ingrediente: 200 g piscoturi (~15 bucati) 250 g mascarpone 4 oua 4 linguri zahar alb 1 lingura zahar brut 200 ml cafea tare 2 ml esenta de rom afine (~50g)
Ingrediente: Blatul de ecler: 5 oua 300 ml apa 400 gr faina 75 ml ulei, sare Crema pentru de ecler: 4 oua , 700 ml lapte 7 lg faina, z. vanilat, 100 gr unt 3 lg...
Ingrediente: blat de cacao: 8 oua, 8 linguri zahar, 6 linguri faina, 2 linguri cacao neagra, 4 linguri ulei, un praf de sare. crema de ciocolata alba cu alune...
Ingrediente: blat 5 oua 5 linguri de zahar 3 linguri de cafea o lingurita praf copt o lingura apa o lingura ulei 5-6 linguri faina un varf de cutit sare CREMA...