Ingrediente: blatul Joconde : 4 oua 125 gr migdale pudra 125 gr zahar pudra 20 gr unt 30 gr faina 3 albusuri Ganache cu ciocolata : 120 ml frisca lichida (30%...
Ingrediente: 100 g ciocolata amaruie 60 g fulgi de porumb 20 g boabe de cafea tocate 100 g martipan 6 oua 175 g zahar 40 g cacao 20 g faina 2 plicuri cu...
Ingrediente: Blat: 175 g unt la temperatura camerei 175 g zahar pudra 3 oua O lingurita esenta vanilie 175 g faina cu agent de crestere O lingurita praf de copt...
Ingrediente: 125 g. unt 1-2 lingurite de nes 2 linguri apa fierbinte un praf de sare un praf de zahar paine de secara/alba diferite sortimente de sunca branza...
Cafeaua este o băutură foarte apreciată pentru gust său inconfundabil și calitățile sale energizante. Antioxidanții conținuți o recomandă în dieta zilnică a unei persoane sănătoase. Aroma intensă a cafelei a reprezentat un prilej de inspirație pentru crearea de...
Ingrediente: Pentru foi: 200 g unt 1 ou 250 g zahar 1 lingurita praf de copt 150 g nuci macinate(migdale sau alune) 700 g faina 1 praf de sare Pentru crema: 3...
Ingrediente: 500g branza mascarpone, 2cutii de 250g, gasesti la supermarket, dar sa fie italiana 400g biscotti Savoiardi, adica piscoturi pentru tiramisu,...
Ingrediente: Blat: 5 gălbenușuri 150 g zahăr 5 albușuri 150 g făină 1 lingură praf de copt 3 linguri miere Crema: 250 ml smântână pentru frișcă 500 g mascarpone...
Ingrediente: 8 oua 200 g zahar + 8 linguri zahar pt. crema 100 g mac 50 g nuca de cocos razuita 4 linguri de faina 1 lingurita rasa praf de copt 1 plic budinca...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 4 blaturi si 3 tipuri de crema bavareza, cafea si ganache si sirop. 12 oua 550 g zahar 140 g faine 240 ml lapte 110 g migdale macinate 340 g...
Ingrediente: 50 g migdale 150 g zahar 120 g ciocolata amaruie 120 g unt 2 linguri cafea sau Amaretto 3 oua 60 g faina alba 1 varf de cutit de sare Pentru...
Ingrediente: Blat "picant" : 5 albusuri (aprox. 190g) un praf de sare 40 g zahar 140 g pudra de migdale sau migdale decojite macinate fin 20 g faina 1 lingurita...
Ingrediente: Blatul: 8 albusuri 250 g zahar tos 20 ml zeama de lamîie sau rom 200 g curmale sau smochine 100 g migdale sau mici, alune 200 g nuci macinate...