Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea!
Căutați fursecuri care să vă însoțească cafeaua? Să mergem în Italia cu această rețetă de Amaretti :-) Și în plus, veți avea nevoie doar de 4 ingrediente pentru a face aceste mici deserturi crocante! Vă lăsăm pașii de realizare mai jos ↓
Ingrediente
6
Materiale
- 1 mixer electric
- 1 pungă (opțional)
- Hârtie de copt
- spatulă
Rețete inrudite
-
Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
-
Gianduja de casă, rețeta italiană super ușor de făcut și perfectă la cafea!
-
Moka, un desert clasic cu cafea
-
Cremă tartinabilă de ciocolată & cafea
Preparare
Preparare15 min
Gătire7 min
Preîncălziți cuptorul la 200° C,
Albușurile se bat spumă apoi se adaugă zahărul puțin cate puțin. Albușurile trebuie să fie compacte și strălucitoare.Adăugați extractul de migdale, apoi încorporați pudra de migdale cu o spatulă.
Folosiți o pungă sau 2 linguri pentru a forma amaretti pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți 7 minute la 200° C. La sfârșitul timpului, scoateți imediat din cuptor pentru a nu se usca.
Savurați cu o cafea bună. Să aveți poftă!
Observații
Păstrați amaretti într-un recipient ermetic!
Echipamente de gătit
cuptor
blender
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!