Petitchef

Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea!

Căutați fursecuri care să vă însoțească cafeaua? Să mergem în Italia cu această rețetă de Amaretti :-) Și în plus, veți avea nevoie doar de 4 ingrediente pentru a face aceste mici deserturi crocante! Vă lăsăm pașii de realizare mai jos ↓

Gustări
6 porții
15 min
7 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

6

Materiale

  • 1 mixer electric
  • 1 pungă (opțional)
  • Hârtie de copt
  • spatulă

Preparare

  • Etapa 1 - Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea!
    Preîncălziți cuptorul la 200° C,
    Albușurile se bat spumă apoi se adaugă zahărul puțin cate puțin. Albușurile trebuie să fie compacte și strălucitoare.
  • Etapa 2 - Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea!
    Adăugați extractul de migdale, apoi încorporați pudra de migdale cu o spatulă.
  • Etapa 3 - Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea!
    Folosiți o pungă sau 2 linguri pentru a forma amaretti pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
  • Etapa 4 - Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea!
    Coaceți 7 minute la 200° C. La sfârșitul timpului, scoateți imediat din cuptor pentru a nu se usca.
  • Etapa 5 - Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea!
    Savurați cu o cafea bună. Să aveți poftă!

Observații:

Păstrați amaretti într-un recipient ermetic!



Echipamente de gătit

Cuptor
Blender

Poze

Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea!
Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea! - poza 2
Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea! - poza 3
Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea! - poza 4
Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea! - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
2 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cafea dalgona
Cafea dalgona
2 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Moka, un desert clasic cu cafea
Moka, un desert clasic cu cafea
10 porții
1 h 50 m
Ușor
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

O aromă intensă de cafea O aromă intensă de cafea Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează