Tort -negresa cu nuca si cafea

Desert
8 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Albusurile le batem spuma tare, adaugam zaharul si continuam sa batem pana ce acesta se topeste. Adaugam galbenusurile unul cate unul, apoi cafeaua, esenta de rom, untul topit.
  • La urma punem si faina, praful de copt si nucile. Amestecam usor si turnam compozitia de blat in tava de copt unsa cu unt si tapetata cu faina.
  • Facem testul cu scobitoarea si cand aceasta iese uscata inseamna ca blatul e copt. Il lasam deoparte sa se raceasca.
  • Facem glazura:
    Taiem marunt ciocolata, o punem intr-un castronel impreuna cu frisca si o topim in cuptorul cu microunde sau pe baie de aburi.
DDia2009

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

11/01/2014

Exceptional de bun

(0) (0) abuz