BLAT : Pe o hartie de copt trage două discuri, unul cu un diametru de 18cm si un diametru 21cm. Întoarceți foaia tras în jos și a pus-o pe partea din spate a tăvii cuptorului. Albii cu sarea si zaharul, bate o spumă tare, strălucitor. Ingredientele rămase (migdale, făină, scorțișoară, piper negru, piper roșu) să inspecteze separat și apoi din nou pe alb. Se amestecă ușor cu obiectiv para - cum de a absorbi ingredientele uscate, dar cu grijă să nu "previzualizare" spumă albușul de ou. Puneți materialul într-o pungă și Spritz două discuri de pe foaia de copt - disc 21cm executat un pic mai mult decât compoziția de 18 cm. Pune la cuptor - preîncălzit la 200 ° C - și se coace la o temperatură a depășit timp de 12 minute. Apoi pune în cuptor la 160 ° C, apoi permiteți încă 15 minute. Apoi, hartie de copt ușor separată și lasa sa se raceasca pe un raft.
BAVAREZA DE VANILIE : Frecati galbenusurile cu zaharul pana spălate. Lapte, în care se dizolvă agar, și au dat foc la ceva cald, atât de cald, așa asculta pe galben treptat, amestecand constant. Pune totul pe căldura și să păstreze agitarea pana se ingroasa. Cratiță cu crema la altul, cu apă și gheață, și se amestecă crema până când sa răcit. Aici, se adaugă un pic de vanilie. Pe frisca smântână, se adaugă smântână. Evitați utilizarea gelatină în dulciuri pentru "acasă", înlocuindu-l cu agar, dar pregăti crema varianta cu gelatină, gelatina atunci. Dizolvat în 50 ml de apă fierbinte și se adaugă la crema se ingroasa putin racit, atât de cald și se amestecă bine. Adăugați smântână și se amestecă un pic.
GANACHE CU ZMEURA : Pune piureul de zmeura pe foc, și în unele ajoutaer fierbinte. Se toarnă peste ciocolata tocata și se amestecă până când este complet topit. Lasa sa se raceasca putin, apoi se toarna peste zmeura piure și se amestecă bine.
MOUSSE DE CIOCOLATA : Publicați lapte, zahăr și Mizuame foc. Atunci când sa dizolvat complet turnat încet peste galbenusurile ușor bătut și amestecat. Adu tot într-o cratiță și se încălzește, amestecând până compoziția cremă a fost legat. Se taie ciocolata topita pe baie de apă, apoi se toarna peste crema precedent și se amestecă bine.
CREMA CU ANASON SI CAFEA : Cele trei linguri de coniac și am plătit Infierbantati anason. Lasă până la răcit complet și apoi trageți. Adaugă aproximativ 1/3 din vanilie și cafea pudra bavarez. Asamblarea creme. În primul rând un pic rămâne pe el pentru a se potrivi perfect în formă.
Forma nu este detașabilă 18cm, apoi pune primele două foi de plastic, și înregistrare de jos "indesata" a foii de la ea. De-a lungul counter la plata cheltuielilor de jumătate din cantitatea de zmeura ganache și oferă frigider sa se intareasca. Apoi se extind peste cafeaua crema ganache, din mărar și dă-congelator. La crema bavarez cu vanilie moale și anason și apoi du-te la congelator până la creme și au fost consolidate.
Jos pe ea cateva linguri de mousse de ciocolată. Eliminați de la congelator 18 cm cu creme armat și trăgând ușor marginile din "toate", în formă de creme și stau cu partea de sus în jos pe spuma. Dacă formularul a fost mai mare decât ceea ce orice șoarece, dar el a fost lăsând ceva din ea, apoi utilizați decorul.
Poate rescrieti aceasta reteta pt ca nu inteleg mare lucru din ea, pacat de reteta, multumesc
Răspuns:
Intrati pe blog, va rog, http://cristina-k.blogspot.jp/search?q=dolce
acolo gasiti textul retetei asa cum l-am scris eu... aici este facut praf!
Comentarii:
CristinaK,
20/02/2018
Reteta scrisa corect o gasiti pe blog: http://cristina-k.blogspot.jp/2010/01/tort-dolce-vita.html nu stiu de ce pe acest site a ajuns atat de transformata!!!
Din pacate este foarte prost tradusa! Piperul rosu (nu roz) merge bine cu ganache-ul de ciocolata. Cei care sunt mai experimentati in bucatarie se pot descurca, chair daca reteta e facuta "praf" de traducerea ingrozitoare. Pacat!
Comentarii:
Reteta scrisa corect o gasiti pe blog: http://cristina-k.blogspot.jp/2010/01/tort-dolce-vita.html
nu stiu de ce pe acest site a ajuns atat de transformata!!!
Cand scrieti incercati sa scrieti in limba romana.
N-am inteles textul...
Arata bestial dar din pacate nu am inteles nimic.Pacat!
Asa este nu se intelege nimic din reteta asta....poate reusiti sa o traduceti din nou mai pe scurt
Din pacate este foarte prost tradusa!
Piperul rosu (nu roz) merge bine cu ganache-ul de ciocolata. Cei care sunt mai experimentati in bucatarie se pot descurca, chair daca reteta e facuta "praf" de traducerea ingrozitoare. Pacat!
Arata delicios DAAAAAAAAAAAR cine a tradus a facut-o sa numai valoreze nimic
O aiureala fantezista! Cine a mai auzit de tort dulce cu piper?
Poza arata foarte bine
daca reteta s-ar intelege poate ca stelutele s-ar inmulti!
din pacate nu se intelege nimic
Fpoarte bine arata.