Maioneza ?! Da, ati citit corect! Garantam ca nu ii veti simti gustul! Cu toate acestea, acest ingredient va conferi o textura moale si va inlocui ouale daca nu aveti.
Pas cu pas, va sprijinim in etapele de preparare ale acestui desert surprinzator! Nu ezitati sa intrebati oaspetii sa ghiceasca care este ingredientul magic adaugat ;-)
Amestecati toate ingredientele uscate intr-un bol: faina, zahar, praf de copt si pudra de cacao.
Amestecati toate ingredientele umede intr-un alt bol: maioneza, cafeaua si vanilia.
Se incorporeaza ingredientele uscate cu cele umede in 3 reprize, amestecand bine pana se obtine o pasta omogena.
Adaugati pepitele de ciocolata si amestecati. Turnati aluatul intr-o forma de chec unsa cu ulei. Introduceti la cuptor pentru 55 minute la 180° C. Verificati daca s-a copt, apoi scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca.
Ganache-ul: Încalziti smantana 1 min si 30 secunde in cuptorul cu microunde. Turnati smantana fierbinte peste ciocolata taiata in bucati mici. Amestecati bine pana obtineti un ganache cremos.
DE-A LUNGUL TIMPULUI AM FACUT RETETE DE PRAJITURI SI URMAND INDICATIILE SI ETAPELE DE PREGATIRE LA UN MOMENT DAT COMPOZITIA ERA CA O MAIONEZA.AR FI BINE DACA S-AR PRECIZA DI CE SAU CATE INGREDIENTE SE OBTINE CANTITATEA DE MAIONEZA SUSMENTIONATA.
Comentarii:
Cine naiba ar mânca așa ceva doamne ferește mă duc să vomit
DE-A LUNGUL TIMPULUI AM FACUT RETETE DE PRAJITURI SI URMAND INDICATIILE SI ETAPELE DE PREGATIRE LA UN MOMENT DAT COMPOZITIA ERA CA O MAIONEZA.AR FI BINE DACA S-AR PRECIZA DI CE SAU CATE INGREDIENTE SE OBTINE CANTITATEA DE MAIONEZA SUSMENTIONATA.