Ingrediente: carne de pasare o ceapa 2 morcovi 1 pastarnac o telina patrunjel sare, piper Ingrediente galuste: 1 ou 1 lingura de ulei cca 5 linguri de gris sare
Daca italienii iubesc rucola, ei bine, noi, romanii ar trebui sa avem aceeasi apreciere pentru papadie, sau mai bine zis pentru frunzele de papadie. La noi se comercializeaza doar frunzele proaspete de rucola in majoritatea supermarketurilor, frunze care provin din...
Ingrediente: o ceapa mare un cartof mediu un morcov mare un pastarnac sau radacina de patrunjel o telina medie un pumn de mazare, obligatoriu! jumatate de...
Ingrediente: 400 g oase de porc 2 morcovi 3 cartofi potriviti 1 ardei gras rosu 1 telina mica 1 pastarnac o mana de fidea 1 cana suc de rosii/1 conserva rosii...
Ingrediente: 2 dovlecei 1 morcov 1 radacina patrunjel sau pastarnac o telina mica sau o ceapa medie o lingura orez 2 linguri ulei de masline 1 ou 500 ml iaurt...
Ingrediente: zarzavat (2 morcovi, jumatate de telina, 2 patrunjei, un pastarnac, o ceapa) 1 kg oase de vita 1 cub Knorr de vita 1 pachet de burta prefiarta,...
Bucataria provensala este renumita datorita “bouillabaisse”, o supa-tocana din pesti de stanca care se mananca cu crutoane de paine frecate cu usturoi si cu un sos de culoare galben-roscata numit rouille. Sosul este intins pe paine, care se serveste pe post de...
Ingrediente: aproximativ 1 kg de maruntaie de pasare ametecate 1 radacina patrunjel 1 radacina pastarnac 1 telina 1 morcov mare 1 fir de praz o ceasca de orez...
Ingrediente: 1 pui mediu 300 g morcovi 200 g patrunjel 100 g pastarnac 1 telina medie 2 cepe 1 praz sare dupa gust 7 l apa Pentru clatite: 50 g faina alba 1 ou...
Ingrediente: o sfecla mare 5 cartofi medii o ceapa mica o jumamate de ardel gras 2 morcovi mici o radacina de pastarnac cateva frunze de telina cateva fire de...
Ingrediente: 2 cartofi medii, circa 250-300 g in total, curatati si taiati bucati 1 radacina de telina medie, circa 200 g, curatata si taiara bucati 2 morcovi...