Meniuri de criza

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Punem ciolanul la fiert ,luam spuma,dupa care punem sare, cateva crengute de cimbru si boabe piper si il lasam sa fiarba.
- Dupa o ora punem si fasolea la fiert ,dar dupa ce am schimbat apa in care a fiert fasolea de doua ori.
- Lasam la fiert fasolea impreuna cu ciolanul, o ora pana fasolea e aproape fiarta, timp in care tocam legumele pentru ciorba.
- Adaugam legumele taiate impreuna cu o lingura de boia iute la fiert. Cand legumele au fiert, scoatem ciolanul din oala si taiem carnea in bucati.
- Adaugam in ciorba noastra bulionul si carnea taiata si mai lasam la fiert inca 10 minute. Adaugam piper,cimbru,boia si o acrim cu bors magic (sau otet) dupa gust,potrivim de sare si oprim focul.
- Se orneaza cu patrunjel taiat fin.Se serveste cu ceapa rosie sau muraturi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!