Ingrediente: Blat : 150 g ciocolata amaruie 40 g unt 4 albusuri 2 galbenusuri 100 g zahar 60 g faina 1 varf sare 150 g ciocolata cu lapte 3 galbenusuri 1 albus...
Ingrediente: Blat: pentru o tava de 26cm/32 cm 6 oua 6 linguri zahar (180 gr) 3 linguri ulei 6 linguri faina 1/2 lingurita praf de copt coaja de portocala zahar...
Ingrediente: 3 oua 3linguri zahar 3 linguri faina 1 lingura lapte sau apa 80 ml ulei 1/2 praf de copt, cacao pt creme: 200 g ciocolata de lapte 200 g ciocolata...
Ingrediente: Pentru blat : 150 g biscuiti de post 50 g zahar 50 g margarina 30 ml frisca vegetala Pentru crema : 500 g ciocolata amaruiede posta dulce 600 ml...
Ingrediente: Blat: 6 oua; 180 g zahar; 180 g faina; 50 g cacao; 4 linguri de apa; un praf de copt. Se separa ouale.Galbenusurile, zaharul, apa si cacaua si se...
Ingrediente: 5 oua 150 g zahar 3 linguri de ulei 3 linguri sirop de zahar ars 150 g faina 2-3 linguri de cacao 50 g nuca macinata 2 plicuri zahar vanilat 1...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 24 piscoturi de sampanie(savoiardi) 300 ml cafea tare, aromatizata cu lichior de cafea si rom 200 g ciocolata, amara sau cu lapte, dupa preferinte...
Ingrediente: Pentru partea de jos : 100 g unt 200 g ciocolată neagră amăruie 1 linguriță cafea instant 4 ouă 1 linguriță esență vanilie 1 praf de sare 100 g...
Ingrediente: 400 gr. de biscuiti 300 gr. de unt topit 400 gr. de capsuni (curatate si spalate) 500 gr. de branza mascarpone 200 ml de frisca lichida 5 linguri...
Ingrediente: 4 oua 50 g zahar 40 g Crem Ole de ciocolata esenta de rom 200 g ciocolata alba 350 ml frisca lichida 6 g gelatina 200 g ciocolata alba 250 g mure...
Ingrediente: Pentru blat: 100 g ciocolata, 5 oua, 5 linguri de zahar, 2 linguri cacao, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare, 8 linguri de faina, 200 ml lapte....
Ingrediente: 150 g ciocolata amaruie 40 g unt 2 galbenuse 4 albuse 100 g zahar 6o g faina un praf de sare(un varf de cutit). Crema -mousse de ciocolata: 150 g...
Ingrediente: Pentru blat 3 oua 5 linguri zahar 6 linguri faina 1 lingurita unt 1 praf de copt 1 lingura cacao Pentru mousse de ciocolata 180 g ciocolata 500 ml...
Ingrediente: 250 g piscoturi Savoiardi 100 ml rom 300 g dulceata portocale 750 ml frisca 3 banane mari 100 g miez de nuca jumatati 400 g ciocolata 55% cacao 3...
Ingrediente: Pentru blat: 60 g faina 50 g zahar 10 g cacao amara 3 oua 1 plic zahar vanilat Pentru mousse-ul de praline: 60 g ciocolata amaruie 60 g ciocolata...
Ingrediente: Blat: 2 albusuri de ou 50 g de zahar pudra 30 g nuca/alune/migdale macinate 2 linguri cacao Mousse ciocolata alba: 60 g smantana de frisca nebatuta...