Prajitura cu mousse de ciocolata

Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare40 min
Gătire10 min
  • Preparare: mousse-ul de ciocolata: pe bain-marie topim ciocolata, cum zis, de care preferati, turnam frisca si amestecam cat sa se omogenizese amandoua. Nu fierbeti!.
  • Luam cratita, turnam compozitia intr-un castron cu peretii inalti si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit spumam cu mixerul, pana devine o crema aerata si pufoasa. Adaugam si scortisoara macinata dupa gust. O dam pentru putin la rece.
  • Intre timp, prajit cateva alune de padure. lasat la racit si dupa, in palme frecat pana a cazut toata coaja de pe ele. Puteti folosi si nuca, la fel rumenita putin la cuptor.
  • Asamblare prajitura: inmuiem piscoturie in cafea si un strat de piscoturi, unul de mousse pana terminam cu un strat subtire de mousse. Prepasam alunde de padure din belsuj si la rece pentru cel putin 1 h.

Punctează această reţetă

IIsabela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna,delicioasa si usor de preparat

abuz

anonymous

Delicioasa!

abuz

anonymous

Super de gustoasa

abuz

anonymous

Foarte bunnnnnnnnnnnnnn

abuz