Ingrediente: 150 ml de lapte 100 gr miere 100 gr unt 200 gr faina 5 gr de praf de copt 120 gr zahar brun 1 ou un varf de sare 6 gr scortisoara 1 cuisor 2 gr de...
Ingrediente: 125 g speculoos (+/-) 3 banane (+/- în funcție de mărime) Caramel: 25 g unt 25 g zahăr brun 100 g lapte condensat îndulcit Smântână: 150 ml...
Ingrediente: 1 aluat de foitaj (fără unt) 600 ml lapte de soia (sau alt lapte pe bază de plante, cum ar fi laptele de ovăz) 200 ml smântână de soia (sau altă...
Ingrediente: Fondant: 20 g unt topit 1 lingură de zahăr brun (+/-) 2 piersici Aluatul: 150 g unt topit 115 g zahăr 1 ou 1 linguriță extract de vanilie 150 g...
Ingrediente: 200 ml de lapte semidegresat 300 ml de smântână integrală (30% grăsime) 4 gălbenușuri 35 gr de zahăr alb 1 linguriță de aromă de vanilie 6...
Ingrediente: 125 gr de unt nesărat / sărat pe jumătate 75 gr de zahar brun sau brun vergeoise / brun 25 gr zahăr alb 1 ou 1 linguriță de extract de vanilie 250...
Ingrediente: Rulourile: 1 cutie de aluat de croissant 1 ou 2 linguri de zahar brun (+/-) Garnitura: 100 ml de smântână lichidă 30% grăsime 50 gr de mascarpone...
Ingrediente: Pandișpan: 3 ouă 90 gr zahăr 90 gr faină Crema de cafea: 5 gălbenușuri 150 gr zahăr 65 gr de apă 210 gr de unt moale Extract de cafea Siropul: 75...
Ingrediente: Pentru blat: 300 g de făină 00 16 g pudră de cacao neîndulcită 120 ml ulei de floarea soarelui 250 g zahăr 2 ouă 5 gr bicarbonat de sodiu 4 g oțet...
Ingrediente: 150 gr de unt 80 gr zahăr alb 80 gr zahăr brun 3 ouă 90 gr pudră cacao neîndulcită 90 gr de făină 150 gr zmeură congelată (sau proaspătă). 60 gr...
Ingrediente: 200 ml smântână lichidă 30% grăsime 100 g mascarpone (sau crema de branza de tip Philadelphia) 2 linguri crema de ciocolată (tip Nutella) 40 gr...