Tarta franta
Ce ziceti de un desert in culorile Frantei? Nimic mai bun pentru sarbatoarea nationala din 14 iulie sau pentru a sustine echipa Frantei in orice competitie sportiva!
Ingrediente
8
Materiale
- forma de tarte 26 cm
- mixer electric
- posh
Preparare
Preparare30 min
Gătire15 min
- Puneti aluatul de patiserie in forma si intepati-l la baza cu o furculita.
- Coaceti 30 minute, apoi coaceti 15 minute la 180°C. Lasati sa se raceasca.
- Intr-un castron, puneti mascarpone, frisca lichida rece, zaharul pudra si semintele din pastaia de vanilie.
- Folosind un mixer electric, bateti crema pana cand obtineti o frisca ferma.
- Folosindu-va de un posh puneti crema peste aluat formand mici bile. Daca nu aveti un posh intindeti-o pur si simplu.
- Aranjati afinele spalate pe jumatatea stanga a placintei.
- In jumatatea dreapta, aranjati zmeura.
- Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!