Tarta franta

Desert
8 porții
Foarte ușor
45 min

Ce ziceti de un desert in culorile Frantei? Nimic mai bun pentru sarbatoarea nationala din 14 iulie sau pentru a sustine echipa Frantei in orice competitie sportiva!


Ingrediente

8

Materiale

  • forma de tarte 26 cm
  • mixer electric
  • posh

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire15 min

  • Tarta Franta - Preparare etapa 1Puneti aluatul de patiserie in forma si intepati-l la baza cu o furculita.
  • Tarta Franta - Preparare etapa 2Coaceti 30 minute, apoi coaceti 15 minute la 180°C. Lasati sa se raceasca.
  • Tarta Franta - Preparare etapa 3Intr-un castron, puneti mascarpone, frisca lichida rece, zaharul pudra si semintele din pastaia de vanilie.
  • Tarta Franta - Preparare etapa 4Folosind un mixer electric, bateti crema pana cand obtineti o frisca ferma.
  • Tarta Franta - Preparare etapa 5Folosindu-va de un posh puneti crema peste aluat formand mici bile. Daca nu aveti un posh intindeti-o pur si simplu.
  • Tarta Franta - Preparare etapa 6Aranjati afinele spalate pe jumatatea stanga a placintei.
  • Tarta Franta - Preparare etapa 7In jumatatea dreapta, aranjati zmeura.
  • Tarta Franta - Preparare etapa 8Gata!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+