Meringues în formă de trandafiri drăguți!
votează acum
Rețeta Trompe-l'oeil la vedere! Aceste mici și drăguțe meringues în formă de trandafiri sunt super delicate și rafinate, perfecte pentru a adăuga o notă de eleganță pe orice masă de petrecere sau pe torturile de ziua de naștere! ușoare și aerate, aceste bezele se topesc delicios în gură, pentru un rezultat "wow" :-)
Ingrediente
20
Cost estimat: 0.73Euros€ (0.04€/porție)
Materiale
- Robot de bucătărie sau mixer electric
- Cuptor
- vârf canelat
- pungă de patiserie (sau pungă de congelator)
Preparare
Preparare20 min
Gătire1 oră
Puneți albușurile în bolul robotului de bucătărie. Începeți să bateți la viteză medie.
Odată ce albușurile încep să spumeze ușor, adăugați zahărul în trei reprize, mărind viteza robotului de bucătărie între fiecare adăugare.
Odată ce tot zahărul a fost încorporat, lăsați robotul de bucătărie să funcționeze la viteză maximă timp de aproximativ 5 minute. Bezeaua trebuie să fie netedă și cremoasă, cu celebra textură de cioc de pasăre.
Odată ce bezeaua este gata, puneți deoparte 3-4 linguri de bezea într-un bol mic. Colorați partea mai mare a bezelei în roz și partea mai mică în verde.
Puneți amestecul roz într-o pungă de umplutură cu un vârf canelat.
Puneți amestecul verde într-o altă pungă.
Pe tava de copt, începeți să modelați trandafirii în formă de melc.
Apoi, folosiți amestecul verde pentru a face frunze verzi mici în jurul marginilor trandafirilor. Frunzele trebuie să se lipească ferm de trandafiri.
Coaceți la 100°C timp de 1 oră și 20 de minute.
Și acum bezele sunt gata! Poftă bună!
Observații
Cât timp le veți păstra?
Puteți păstra bezelele timp de până la două săptămâni într-un loc uscat și ferit de lumină.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 49Kcal
- Carbo: 11.5g
- Grăsimi: 0g
- Grăsimi sat.: 0g
- Proteine: 0.8g
- Fibre: 0g
- Zahăr: 11.4g
- ProPoints: 1
- SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (19g)
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!