Rețeta Trompe-l'oeil la vedere! Aceste mici și drăguțe meringues în formă de trandafiri sunt super delicate și rafinate, perfecte pentru a adăuga o notă de eleganță pe orice masă de petrecere sau pe torturile de ziua de naștere! ușoare și aerate, aceste bezele se topesc delicios în gură, pentru un rezultat "wow" :-)
Puneți albușurile în bolul robotului de bucătărie. Începeți să bateți la viteză medie.
Odată ce albușurile încep să spumeze ușor, adăugați zahărul în trei reprize, mărind viteza robotului de bucătărie între fiecare adăugare.
Odată ce tot zahărul a fost încorporat, lăsați robotul de bucătărie să funcționeze la viteză maximă timp de aproximativ 5 minute. Bezeaua trebuie să fie netedă și cremoasă, cu celebra textură de cioc de pasăre.
Odată ce bezeaua este gata, puneți deoparte 3-4 linguri de bezea într-un bol mic. Colorați partea mai mare a bezelei în roz și partea mai mică în verde.
Puneți amestecul roz într-o pungă de umplutură cu un vârf canelat.
Puneți amestecul verde într-o altă pungă.
Pe tava de copt, începeți să modelați trandafirii în formă de melc.
Apoi, folosiți amestecul verde pentru a face frunze verzi mici în jurul marginilor trandafirilor. Frunzele trebuie să se lipească ferm de trandafiri.