Unul dintre clasicele de care nu ne vom satura la desert: crumble-ul! Și aici, pe lângă mere, avem și pere, doar ca să dubleze fericirea din gură.
Ultra ușor de făcut, aceasta este rețeta poate fi realizată impreună cu copiii. Un rezultat fructat, fraged și crocant garantat!
Curățați și tăiați merele și perele în bucăți mici. Rumeniți-le 10 minute intr-o tigaie la foc mediu. Dați deoparte.
Combinați făina, migdalele măcinate și zahărul. Adaugati untul rece, taiat cubulete mici si frământați cu varful degetelor.
Puneți fructele într-o formă de copt. Acoperiți cu amestecul de crumble.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 40 de minute. Acest timp poate varia în funcție de grosimea formei de copt. Forma noastră folosită a fost destul de groasă. Crumble-ul trebuie să fie maro-auriu.