Ingrediente: 400 g fasole alba ( lasata la inmuiat de seara pana a 2 a zi) 1 ciolan afumat dezosat 2 cepe 4 morcovi 3 teline mici 2 pastarnaci 2o boabe piper...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 gr carne de pui ( am folosit aripioare si spate ) 1 morcov 1 ceapa mare 1 lingurita boia dulce Putin ulei ( 2-3 linguri ) 200 ml smantana 1...
Ingrediente: Carne de somn (peste, in general se face ciorba din pana) adica partea dinspre coada si capatana 4-5 rosii coapte 1 ou 1 morcov o radacina de...
Ingrediente: 300 g burta 1 ciolan de vita 2 morcovi 1 radacina de telina 1 ceapa sare otet 5 oua o caciulie usturoi 500 g smantana 1 pahar lapte 1 lingura...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: -cap de miel,gat,restul oaselor ce cad de la transarea mielului 3 morcovi mari rasi 1 pastranac ras 1 radacina de patrunjel rasa 1 radacina de...
Ingrediente: 200 g sunca de casa 1 lingura de ulei 500 g varza proaspata 2 morcovi 1 patrunjel 1 pastarnac 1 telina ½ gogosar rosu 1 ceapa Putin praz: 1 foaie...
Ingrediente: 1 piept de pui 2 cepe 1 morcov 1 batz de telina 1 ardei mare 1 cutie de iaurt de 250 gr 1/2 zeama de la o lamaie 1 lingura otet de mere piper...
Ingrediente: 2 morcovi o radacina patrunjel o salata iceberg un castron plin cu urzici curatate si spalate bine o legatura ceapa verde sare piper negru macinat...
Ingrediente: 200 g muschi de porc 1 ardei iute 2 foi de dafin 2 linguri otet 1 gogosar rosu murat 2 morcovi 1 ceapa 2 linguri de orez 6 catei de usturoi 200 g...