Ciorba de burta

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare40 min
Gătire30 min


L Laura Adamache

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4
silviu, 02/01/2019

Genunchiul, se poate inlocui cu o coada vaca si doua oase de vita, cu maduva; gustul e mai rafinat , acrit cu lamai.O observatie : incercati sa folositi burta de vita de la macelarie, cruda; la market burta este prefiarta, nu mai are aceleasi calitati.

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
cristian23, 19/08/2016

Asa se face ciorba de burta! Cu o singura observatie: se da ''fata'' ciorbei cu morcov ras fin si calit in putin ulei si apoi strecurat in oala.

am gătit această rețetă
(2) (0) abuz
21/03/2015

Super buna !!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
20/03/2015

F.buna

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
costi1960, 20/03/2015

Cum inca din copilarie trebuie sa ne gindim la o alimentatie sanatoasa, opinez ca tendoanele / zgirciurile de la genunchi ar face bucuria catelului. Este adevarat, la fierbere confera onctuozitate ciorbei dar atit !
Si niste gogosar acru, taiat in straifuri subtiri si adaugat mai spre sfirsit, ar fi binevenit.

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
09/04/2014

Minunata..

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/09/2013

Morcovi fierti?

am gătit această rețetă
(0) (1) abuz
popavalentin2009
popavalentin2009, 04/06/2015

Super

(0) (0) abuz
06/04/2015

Bravo

(0) (0) abuz
Nicolae
Nicolae, 29/03/2015

Ideala...

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 4



+