Fierbem burta cu putin otet, sa dea 2-3 clocote. Apoi aruncam apa in care a fiert burta si transferam burta intr-o alta oala cu apa clocotita,in care vom face ciorba.
Dupa aproximativ o ora si jumatate de fierbere, adaugam oasele de vita cu maduva si fierbem in continuare, pana burta este bine fiarta.
Cand burta este fiarta, o scoatem si o taiem fasii subtiri.Scoatem si oasele,care se arunca.
Separat, se face un amestec din faina, galbenuse si smantana, care se toarna peste supa. Apoi adaugam in supa morcovul ras fin si burta taiata.
Dregem ciorba de burta cu usturoi zdrobit, sare, vegeta si piper, dupa gust. Se lasa de pe o zi pe alta; se serveste a doua zi, cand toate aromele s-au intrepatruns bine.Dupa gust, se poate drege cu otet, smantana si usturoi.
Tu arunci oasele cu maduva? Se pare ca, daca nu esti chiar proasta, esti cel putin idioata! Si pe deasupra mai pui si faina in ciorba! S-o manci cu ma-ta!
Comentarii:
Cred ca nici cainele meu nu mananca asa ceva
Tu arunci oasele cu maduva? Se pare ca, daca nu esti chiar proasta, esti cel putin idioata! Si pe deasupra mai pui si faina in ciorba! S-o manci cu ma-ta!
Este mortala incercatio cu toti este cea mai tare :))))))
Buna
Mia esit foarte buna incercati si voi
Buna
Minata reteta