Ciorba falsa de burta

Felul principal
Foarte ușor
45 min
363 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se curata ceapa si se taie marunt; se curata morcovul si se rade pe razatoarea mica .
  • Gogosarul murat se taie felii (mici). Se calesc legumele in ulei pentru cca. 5 minute, dupa care se adauga apa. Se spala ciupercile si se taie fasii si se adauga peste legume.
  • Se lasa la fiert cca. 25 de minute, dupa care se sareaza si pipereaza dupa gust.
  • Se trece usturoiul prin presa si se adauga ciorbei. Se adauga otet si se inlatura ciorba de pe foc.
  • Galbenusul se amesteca bine cu smantana si cu doua, trei polonice de ciorba; se adauga apoi si restul compozitiei de smantana, treptat, in ciorba si se amesteca intruna .

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 363Kcal
  • Carbo: 8.8g
  • Grăsimi: 25.5g
  • Grăsimi sat.: 7.4g
  • Proteine: 6.2g
  • Fibre: 3.3g
  • Zahăr: 4.9g
  • ProPoints: 8
  • SmartPoints: 13
Informații nutriționale pentru 1 porție (468g)
Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Maria

Am facut ciorba!!! Este intr-adevar EXCELENTA!

am gătit această rețetă
abuz
atena_p2014

atena_p2014

Ideea asta am avut-o acum vreo 4 ani.Se preteaza bine ciupercile astea in loc de burta.Este minunata si o fac destul de des dar fara gogosar murat.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Se pot folosi felii de soia,in loc de ciuperci

abuz
buggy39

buggy39

O idee excelenta

abuz

anonymous

SUPER-IDEE!

abuz

anonymous

........chiar daca este o ciorba falsa de burta NUexista gogosar murat .La origine ea provine din Turcia vezi wiki.

abuz

anonymous

Este de departe cea mai buna reteta.

abuz