Ciorba falsa de burta
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se curata ceapa si se taie marunt; se curata morcovul si se rade pe razatoarea mica .
- Gogosarul murat se taie felii (mici). Se calesc legumele in ulei pentru cca. 5 minute, dupa care se adauga apa. Se spala ciupercile si se taie fasii si se adauga peste legume.
- Se lasa la fiert cca. 25 de minute, dupa care se sareaza si pipereaza dupa gust.
- Se trece usturoiul prin presa si se adauga ciorbei. Se adauga otet si se inlatura ciorba de pe foc.
- Galbenusul se amesteca bine cu smantana si cu doua, trei polonice de ciorba; se adauga apoi si restul compozitiei de smantana, treptat, in ciorba si se amesteca intruna .
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 363Kcal
- Carbo: 8.8g
- Grăsimi: 25.5g
- Grăsimi sat.: 7.4g
- Proteine: 6.2g
- Fibre: 3.3g
- Zahăr: 4.9g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 13
Informații nutriționale pentru 1 porție (468g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Maria,
05/01/2020
Am facut ciorba!!! Este intr-adevar EXCELENTA!
am gătit această rețetă

atena_p2014,
22/03/2017
Ideea asta am avut-o acum vreo 4 ani.Se preteaza bine ciupercile astea in loc de burta.Este minunata si o fac destul de des dar fara gogosar murat.
am gătit această rețetă

22/03/2017
........chiar daca este o ciorba falsa de burta NUexista gogosar murat .La origine ea provine din Turcia vezi wiki.