Din pacate aproape, la fiecare reteta , exista cate unul sau doi comentatori care "mai pun in mancaruri" acid. In loc sa vina cu ceva imbunatatiri , gen"cantitate de apa, sau soiuri de ciuperci, ei se ocupa de analize gramaticale. Probabil ca stiu sa faca doar supe alfabet. Ei nu stiu cat efort se depune sa actualizezi un site, sau sa le aduci la cunostinta gospodinelor in formare astfel de retete. Ei nu stiu ca o portie finala ar fi cam de 400 ml, astfel ca 4 portii finale ar trebui sa aibe cam 1,6 l. In rest ceapa exista doamna Constanta_s2014 si de asemenea si soiul de ciuperci Pleurotus domnule bucatar John_. Succes in continuare doamna Silvia !
Am fost malitios pe alocuri, de trei zile tot plang si imi curg mucii pe tastatura. Sa ma ierte toti userii de pe Petichef pentru tot ce le-am adresat. Asa sunt eu negru in cerul gurii, rrraaaauu de tot. Iertare! Iertare! DE trei ori iertare!
Constat ca exista un nou soi de ciuperci. Dar asa e: omul cat traieste invata! Probabil la acest fel de ciuperci trebuie turnata apa in sus. Dar atunci trebuie sa spunem ca o aruncam in sus sau ca o pompam!
Execrabil!
Poate reusesti sa ne explici si noua cum faci tu ca sa "torni in sus cu apa"?? Pe bune daca am inteles cum vine chestia asta? Si eu zic sa mai adaugi o ceapa si sa ne spui cam cati litri de ciorba iti ies cu cantitatile astea ale tale de ciuperci si legume ca sa stim si noi cat de mare ar trebui sa fie oala in care facem ciorba asta, daca o facem !
Va multumesc de sustinere! Carcotasii astia rautaciosi nu stiu ca nu autorul retetei posteaza pe site ul acesta. Petitchef o face, imi pune deserturile la categoria aperitive, taie cuvinte, reteta apare scrisa telegrafic. M-am necajit destul. Rautatea unora in schimb, ma da gata. Veninosi mai sunt unii.